Vážení zákazníci, v poslední době se setkáváme s podvodnými fakturami vystavenými s hlavičkou naší společnosti a nabídkami akcií a jiných investic. Tato věc je řešena s PČR. Naše společnost investice do akcií ani dluhopisů nenabízí. Pokud jste si od naší společnosti nic neobjednávali, podvodnou fakturu v žádném případě nehraďte a email přepošlete na adresu info@stepfinance.cz

Proč zlaté šperky  

Zlaté šperky jsou horkou novinkou v našem portfoliuNavazujeme na zahraniční trend, kdy největší hráči zlatého průmyslu slévárny a mincovny, jako například švýcarská Valcambi, nebo australský Perth Mint rozšiřují svou nabídku o zlaté šperky.

Šperky jsou přenosné i praktické. Jde o diskrétní, nositelné bohatství. Navíc mají funkci uchovávání majetku děděného po generace. Šperky doprovázejí lidstvo už odpradávna. První zmínky o nich sahají do doby staré více než 100 000 let. Vyvolávají v nás silné emoce, vášeň a jsou součástí toho, kdo jsme a jak působíme na své okolí. Výjimečné šperky nejvyšší kvality pak mohou sloužit i jako investice pro další generace s jednou obrovskou výhodou – jsou zcela bez hranic. Šperky jsou velmi diskrétní a jednoduše přenosné. Této výhody využívala také slavná herečka Elizabeth Taylor, k níž šperky neodmyslitelně patřily. Jen těžko byste našli nějakou její fotografii bez klenotů. Zároveň velice často cestovala, žila na různých místech světa a své šperky si vždy brala s sebou. Bez celních formalit, dokladů a výkazů finančních aktiv. A tato praktická vlastnost patří ke šperkům dodnes.

Šperky jsou investice nejen finanční, ale i citová. Každý klenot nese vlastní emoční otisk jako vzácnou památku na slavnostní událost, ke které byl darován.

V naší nabídce najdete pouze exkluzivní ručně zpracované šperky té nejvyšší kvality od předního světoznámého designera Aleše Bergla. Každý kousek je překrásným unikátem a zároveň malým uměleckým dílem.  

Pokud tedy toužíte po zcela jedinečném šperku, jsme pro Vás tou správnou volbou. Připravíme Vám návrhy šperků na míru a každý z nich bude naprostým originálem. Samozřejmostí je špičková kvalita provedení i nadstandardní služby a servis. Je možné také vyhotovit šperk ze vzácných mincí zavěšených na zlatém řetízku. 

 





Všechna práva vyhrazena © 2008-2024 | STEP Finance, a.s.
STEP Finance, a.s.
vám nabízí možnost volby více informací...