Vážení zákazníci, v poslední době se setkáváme s podvodnými fakturami vystavenými s hlavičkou naší společnosti a nabídkami akcií a jiných investic. Tato věc je řešena s PČR. Naše společnost investice do akcií ani dluhopisů nenabízí. Pokud jste si od naší společnosti nic neobjednávali, podvodnou fakturu v žádném případě nehraďte a email přepošlete na adresu info@stepfinance.cz

Proč investovat do fyzického zlata?

Proč investovat do fyzického zlata?

Zlato sice  nepřináší úrok má však výjimečnou  schopnost uchovat svoji kupní sílu.  Reálná cena zlata  je stabilní, a to už po tisíce let. Můžete  toto říct o jakékoli papírové měně? Investiční zlato od  Vás vždy rádi kdykoli vykoupí obchodníci po celém světě, a to v jakékoli době. Investice do zlata je jistota.


Neplatíte DPH ani daň z příjmů

Vstup České republiky do Evropské unie přinesl zásadní změny v celní a daňové politice týkající se fyzického zlata. Investiční zlato je jak v České republice, na Slovensku, tak i v celé Evropské unii osvobozeno od placení daně z přidané hodnoty (DPH).

VÍTE ŽE:  Pokud investiční zlato nakupujete jako občan, tak při jeho zpětném odprodeji neplatíte ani daň z příjmů. Daň z prodeje zlata bude tedy rovná nule.

Můžete přenášet vysoké částky v malém objemu

Zlato je drahý kov o vysoké hustotě. Kilová zlatá cihla se vejde do krabičky od cigaret, do jakékoli kapsy. Můžete tak mít u sebe několik kilogramů zlata v hodnotě několika milionů korun a ani k tomu nepotřebujete žádné zavazadlo. Zlato v jeho fyzické podobě můžete tak bez problémů kdykoli a kamkoli přemístit a to bez jakékoli kontroly úřadů.

Zlato je krásné a téměř nezničitelné

Krásu zlata obdivují lidé tisíce let. Zlato, drahý kov obdivovaný člověkem pro svou dokonalou krásu a honosnost, provází lidskou společnost od nepaměti. Zlato bylo vždy symbolem mocenského vlivu i společenského postavení. Zlato je odolné proti působení vody, vzduchu a kyslíku. Nereaguje ani při styku s kyselinami, sírou, hydroxidy. Zlatým mincím starým stovky let stačí trocha úpravy a jsou pro laika nerozeznatelné od čerstvých mincí z mincovny.

Zlato nejde natisknout

Také máte obavu, že naplno běžící tiskařskě stroje chrlící miliardy ničím nekrytých dolarů, eur, jenů, či korun přinesou v budoucnu neřízenou inflaci s katastrofálními důsledky pro všechny držitele papírových bankovek, či elektronických kont v bankách? Nechcete se stát obětmi této manipulace a mocnými skupinami řízeného vyvlastnění? Obranou je držba fyzického zlata.

Zlato si po tisíce let zachovává svou kupní sílu? Těžba tohoto drahého kovu je velmi komplikovaná a nákladná? Podle odhadů byly prakticky všechny snadno přístupné zásoby zlata již zcela vytěženy. Náklady na těžební práce neustále stoupají a zásoby žlutého kovu se tenčí.

Běžnou praxí ve zlatých dolech je získávání pouhého 1 gramu zlata z jedné tuny vytěžené zeminy. Průměrné náklady na jednu trojskou unci zlata (1 Oz = 31,1g) se ještě v roce 2004 pohybovaly v případě západních producentů na úrovni 300 dolarů. V prvním pololetí roku 2009 se však tyto výdaje na těžbu 1 Oz vyšplhaly až k hodnotě 500 dolarů. V roce 2010 už tyto náklady činily 857 USD...

o krok zpět  Další článek Předchozí článek




Všechna práva vyhrazena © 2008-2024 | STEP Finance, a.s.
STEP Finance, a.s.
vám nabízí možnost volby více informací...