Vážení zákazníci, v poslední době se setkáváme s podvodnými fakturami vystavenými s hlavičkou naší společnosti a nabídkami akcií a jiných investic. Tato věc je řešena s PČR. Naše společnost investice do akcií ani dluhopisů nenabízí. Pokud jste si od naší společnosti nic neobjednávali, podvodnou fakturu v žádném případě nehraďte a email přepošlete na adresu info@stepfinance.cz

Nezapomenutelný svatební dar s trvalou hodnotou

Nezapomenutelný svatební dar s trvalou hodnotou

Svatba je bezpochyb jednou ze životních událostí, na které se vzpomíná celý život. Takový jedinečný okamžik si zaslouží i jedinečné dary na památku. A nemusíte si je představovat pouze jako nudný porcelánový servis nebo multifunkční mixér. Přemýšlíte-li nad skutečně hodnotným a originálním svatebním darem, je náš článek určen přímo pro vás.


Zlaté a stříbrné mince jako svatební dar

Dostali jste pozvánku na svatbu? V tom případě máte před sebou nelehký úkol - vybrat svatební dar pro novomanžele. Ty nejkrásnější darované s láskou a upřímnou štědrostí si budou pamatovat navždy. Chcete, aby váš dar manželé uchovávali dlouhá léta, byl pro ně vzpomínkou a hodnotou zároveň? Velmi originální řešení nabízí svatební mince ražené z drahých kovů.

Dle tradice mají zlaté a stříbrné mince novomanželům přinést štěstí, bohatý život a ochránit je před bídou a chudobou.

Zlaté a stříbrné mince jsou nejen krásným uměleckým dílem, ale jsou především darem jehož hodnota časem neustále stoupá, neboť mincovny vydávají mince v limitovaném počtu kusů. Cena vybraných emisí proto může růst rychleji, než ceny drahých kovů v nich obsažené. Proto až budou manželé oslavovat budoucí výročí svatby, věřte, že si na vás rádi s úsměvem na rtech vzpomenou.

Svatební pár - Step Finance

Mince jsou dodávány v krásných prezentačních etujích a jsou vždy opatřeny certifikátem pravosti. Zboží zasíláme obratem cenným psaním, pojištěné na plnou hodnotu zásilky. Vyberte si z naší bohaté nabídky zlatou nebo stříbrnou minci, která váhou i cenou odpovídá dané příležitosti.

 

Mince gratulace ke svatbě

Stříbrná mince Gratulace ke svatbě

Tento originální svatební dar, který nikdy neztratí svou skutečnou hodnotu, je uschovaný v elegantní etuji s certifikátem důvěryhodnosti. Pokud chcete novomanželům popřát úspěšné vkročení do manželství, je mince určena právě pro vás. Tímto skvostem se bude pyšnit jen 10 000 novomanželů z celého světa. Více mincí totiž mincovna nevyrazí.

 

 

 

Mince Zámek Lásky

Mince Celebration Of Love

Velmi originální řešení nabízí Kanadská královská mincovna, jejíž emise je nejen krásnou památkou na svatební den, ale také symbolem pouta lásky novomanželů, kterou již nic nerozdělí! Mince zachycuje zámek, novodobý romantický fenomén, kterým zamilovaní uzamknou svou lásku a klíč zahodí do řeky. A právě tento symbol věrné lásky se stal motivem i této mince. Celá je pak zabalena v roztomilé růžové krabičce s vyobrazením hlavního motivu mince. Na celém světě je pouhých 15 000 ks.

 

 

Mince svatba 2019 Perth Mint

Stříbrná mince Svatba 2019

Nevěstu i ženicha rozhodně potěšíte stříbrnou mincí australské mincovny Perth Mint vydanou v roce 2019 se speciálním motivem pro všechny novomanžele. Jedná se o emisi z ryzího 24karátového stříbra s barevným zdobením. Mince byla vyrobena v nejvyšší mincovní kvalitě proof a je ukryta v elegantní etuji zdobené krystalem ve tvaru srdce.

Mince Always Together 2018 | STEP Finance

Stříbrná mince Navždy spolu

Osudové spojení dvou životů vyjádřila mincovna Perth Mint barevnou stříbrnou mincí s detailním vyobrazením roztomilých malých tučňáků a přiléhavým nápisem ALWAYS TOGETHER (navždy spolu). Mince je zhotovena z 24karátového stříbra v nejvyšší kvalitě proof a je dodávána v klasické stylové etuji. Mincovna se rozhodla, že vydá pouhých 7 500 ks pro celý svět.

 

 

 

 

STŘÍBRNÁ MINCE DISNEY WITH LOVE 2018 | STEP Finance

Stříbrná mince Disney With Love

Mince z ryzího stříbra (24 karátů) ve tvaru srdce vyrobená prestižní novozélandskou mincovnou The New Zealand Mint vyobrazuje lásku mezi Mickey Mousem a myškou Minnie. Tento sběratelský kousek je uschován v přáníčku pro zamilované, do kterého můžete vepsat vzkaz novomanželům. Vše je pak dodáváno v krásné, barevně ilustrované, krabičce. Náklad této emise je 10 000 ks pro celý svět.

STŘÍBRNÁ MINCE LOONEY TUNES ZAMILOVANÍ 1 OZ PROOF 2019 | STEP Finance

Mince Loney Tunes zamilovaní

Tato mince potěší nejen příznivce klasické animované kinematografie, ale také všechny zamilované. Pokud hledáte originální a hodnotný dáreček, pak je mince určená právě pro vás. Je dodávána v průhledné vitrínce, která umožňuje výhled na rubovou i lícovou stranu zachycující ikonickou postavičku Bugse Bunnyho s přítelkyní Lolou. Vše je navíc zabalené v bohatě ilustrované krabičce. Vydáno je pouze 5 000 kusů pro celý svět!

 

 

 

 

STŘÍBRNÁ MINCE VÍTEJ NA SVĚTĚ 1/2 OZ REVERSE PROOF 2019 | STEP Finance

Mince do kolébky

Svatbou dva lidé vytváří úplně novou rodinu a dříve či později budou ostatní očekávat malý přírůstek. Právě pro tuto příležitost vyrazila Kanadská královská mincovna unikátní pamětní minci Vítej na světě, určenou pro příchod potomka. Touto mincí se ale bude moci pochlubit jen 20 000 novorozenců na celém světě, více jich totiž mincovna nevydá!

 

 

Věříme, že jste v našem článku objevili pár inspirativních tipů, jež vám usnadní výběr svatebního daru, který novomanžele potěší a zpříjemní jim vstup do společného života. Ať bude váš výběr jakýkoliv, nezapomeňte ho doplnit o blahopřání s několika milými slovy.

o krok zpět  Další článek Předchozí článek




Všechna práva vyhrazena © 2008-2024 | STEP Finance, a.s.
STEP Finance, a.s.
vám nabízí možnost volby více informací...