Oslavte květnové svátky s dárky ze zlata a stříbra

Oslavte květnové svátky s dárky ze zlata a stříbra

Máj je od nepaměti lásky čas, ale kromě prvomájových průvodů a  zamilovaných  je tento měsíc  zvláštní i mnoha dalšími mezinárodními svátky a oslavami.


Hledáte-li vhodnou příležitost ke koupi zlatých a stříbrných mincí, či slitků, pak rozhodně vězte, že nikdy nebyla vhodnější příležitost. Je to právě květen, kdy můžeme oslavovat nejen všechny zamilované a tolik očekávaný příchod jara a krásného počasí. Tento měsíc doslova přetéká příležitostmi k oslavám. A jak už to bývá, ke každé oslavě patří nějaké ty dárky – i kdybyste je měly pořídit sami sobě.


4.5. Den Star Wars

Celosvětově uznávaná „záminka“ k tomu aby si udělal radost každý fanoušek této kultovní ságy. Pokud patříte mezi zapáleného „starwaristu“, anebo nějakého znáte, jistě vyberete z pestré nabídky mincí s motivy z tohoto filmu.


VŠECHNY MINCE S MOTIVEM STAR WARS


10.5. Mistrovství světa v hokeji na Slovensku

Některé události jsou natolik očekávané, že ani nepotřebují být svátkem. My i naši slovenští sousedé již netrpělivě počítáme dny do Mistrovství světa v ledním hokeji. Speciálně pro tuto příležitost pro vás chystáme sérii sběratelských mincí s tvářemi našich hokejových hrdinů.    


12.5.  Den matek

Květinou neurazíte, mincí však můžete „zabodovat“. Maminky po celém světě si rozhodně zaslouží naše velké díky za všechno co pro nás dělají. Pojďme jim dát najevo, že i ony jsou naše zlato.    

tipy na šperky

tipy na ostatní dárky pro maminky

  


15.5. Mezinárodní den rodiny

Pokud nestihnete Den matek, můžete to ještě zachránit, pokud obdarujete svoje nejbližší zlatým nebo stříbrným dárkem k Mezinárodnímu dni rodiny.  


tipy na rodinné dárky


28.5. Světový den her

I pro takovéto příležitosti máme na skladě pár zajímavých kousků. Světový den her můžete oslavit třeba i tak, že si uděláte radost mincemi s motivy PC her, ale rozhodně nebudete mimo mísu, pokud sáhnete po motivech s olympijskými sportovci.  

tipy na dárky ke dni her

A bylo by opravdu na pováženou, kdybychom nezmínili blížící se svátek těch nejmilejších – Mezinárodní den dětí, který je sice až v červnu, ale co naplat... nikdy není příliš brzy začít s výběrem dárků.

o krok zpět  Další článek Předchozí článek




Všechna práva vyhrazena © 2008-2024 | STEP Finance, a.s.
STEP Finance, a.s.
vám nabízí možnost volby více informací...