Vážení zákazníci, v poslední době se setkáváme s podvodnými fakturami vystavenými s hlavičkou naší společnosti a nabídkami akcií a jiných investic. Tato věc je řešena s PČR. Naše společnost investice do akcií ani dluhopisů nenabízí. Pokud jste si od naší společnosti nic neobjednávali, podvodnou fakturu v žádném případě nehraďte a email přepošlete na adresu info@stepfinance.cz

Tipy na vánoční dárky 2020

Tipy na vánoční dárky 2020

Vánoce jsou za dveřmi a proto jsme si pro vás připravili inspiraci na dárky, které neztrácejí svou hodnotu a obstojí ve všech časech. Přemýšlíte-li nad skutečně hodnotným a originálním dárkem, je náš článek určen přímo pro vás.


Užijte si Vánoce se třpytem zlatých a stříbrných mincí

#darkyshodnotou

Vánoce jsou čas, kdy se společně sejde celá rodina, tráví spolu čas klidu a pohody v okruhu svých nejbližších, a z okna vyhlíží Ježíška. Každoročně přemýšlíme o tom, co darovat svým nejbližším pod stromeček. Na výběr je toho tolik, tak proč zrovna darovat zlaté nebo stříbrné mince, nebo dokonce zlatý slitek?

 

Zlato a stříbro jsou s námi už od nepaměti a vždy si držely svou hodnotu, což nám dokazuje i spousta tradic, které jsou nimi spojené. Také držíte na Štědrý den půst, abyste viděli zlaté prasátko, nebo dáváte mince pod talíř, aby vám přinesly další rok bohatství a držely se vás peníze?

Jsou dárky, jejichž hodnota s koncem Vánoc pomine. Zlaté a stříbrné mince jsou ale uměleckým dílem a zároveň investicí s velkým potenciálem. Jejich hodnota v čase roste a často se předávají z generace na generaci.

Vánoční dárky STEP Finance

Hledáte-li dárek, který má skutečnou hodnotu, krásný design a zaručeně udělá radost,
měli bychom pro vás několik tipů z naší nabídky.

 

Dárky pro ženy

...jaké je tajemství vánočních dárků pro ženy? Úplně jednoduché.
Ženy odjakživa milují lesklé a třpytivé věci s něžnými motivy,
a právě takové najdete i v naší nabídce...

 

 

Stříbrná mince Oslava lásky Pusa 1 oz proof 2020


STŘÍBRNÁ MINCE OSLAVA LÁSKY


Vydáno: 5 000 ks
Provedení:
Proof
Specifikace:
1 oz, 999,9 Ag

Mince nese motiv holandské milostné básně a v kombinaci stříbra a mědi je krásný dárek, kterým vyjádříte svoji lásku. Mince je dodávána v originální červené etuji a zabalená do krabičky. Dárek už nemusíte balit, stačí jen dát pod stromeček.

KOUPIT

 

 

 

 


VÁNOČNÍ HVĚZDA 2020


Výrobce: The Perth Mint
Specifikace:
1 oz, 999,9 Ag
Vydáno: 1 500 ks

Stříbrná mince ve tvaru vánoční hvězdy nese motiv nádherného vánočního věnce z domorodých australských rostlin. Mince je uložena ve speciální kapsli ve tvaru hvězdy s otvorem pro zavěšení, takže mince může být zavěšena jako dekorace vánočního stromečku.

KOUPIT

Stříbrná mince Vánoční hvězda 1 oz proof 2020

 

 

Mince Rok Buvola 2021


ROK BUVOLA 2021 - VÁNOČNÍ BESTSELLER


Série: Lunární série III
Výrobce:
The Perth Mint
Specifikace:
Zlaté i stříbrné mince

Lunární série a mince Rok Buvola 2021 patří k tomu nejlepšímu ze současné numismatiky. Mince se mohou pochlubit nejvyšší ryzostí, špičkovým zpracováním a designem od nejlepších světových návrhářů. Nejsou jen originálním dárkem, ale také investicí s obrovským potenciálem.

KOUPIT

 

 

 


ZLATÝ SLITEK COMBIBAR


Výrobce: Valcambi
Specifikace:
20x 1 g, 999,9 Au

Zlaté slitky CombiBar jsou velmi zajímavým investičním produktem. Jejich naprostá výjimečnost tkví v tom, že celý 20 gramový slitek je prolisy rozdělen na 20 samostatných jednogramových slitků. Ty lze od sebe snadno a bez ztráty materiálu oddělit jako tabulku čokolády a můžete tak podělit celou rodinu.

KOUPIT

ZLATÝ INVESTIČNÍ SLITEK COMBIBAR 20 X 1 G VALCAMBI

 

 

 

Mince kamasutra Moments of Love


STŘÍBRNÁ MINCE KAMA SUTRA 3 OZ


Série: Moments of Love
Vydáno:
pouze 500 ks
Kvalita:
Antique finish

Stříbrná mince o velikosti 3 uncí, je druhou ze série „Moments of Love“ věnované starověkému indickému sanskrtskému textu o sexualitě, erotice a emočním naplnění v životě – „Kama Sutra“. Celosvětově omezená ražba na pouhých 500 ks.

KOUPIT

 

 

 

Dárky pro muže

...máte doma někoho, kdo „už všechno má“?
Nevadí, u nás jistě i pro něj vyberete originální kousek!
Prohlédněte si naše tipy,
s nimiž rozhodně
neuděláte chybu...

 

Stříbrná mince AC/DC 1 oz 2021


STŘÍBRNÁ MINCE AC/DC


Vydáno: 30 000 ks
Výrobce: Royal Australian Mint
Specifikace: 1 oz, 999/1 000 Ag 

Pro fanoušky kapely AC/DC tu máme opravdový poklad. Jednouncovou stříbrnou minci vydanou u příležitosti 40 let od vydání legendárního alba "Back in Black". Mince je dodávána v originální tematické etuji. 

KOUPIT

 

 

 


ZLATÁ MINCE JAMES BOND 007


Výrobce: The Perth Mint
Specifikace:
0,5 g, 999,9/1000 Au

Tuto krásnou minci z ryzího zlata tematicky zabalenou v papírové kartě černé barvy ocení všichni milovníci známého agenta 007.

KOUPIT

Zlatá mince James Bond 007 0,5g 2020

 

 

 

Stříbrná mince Rok Buvola 1 oz


STŘÍBRNÁ MINCE ROK BUVOLA 2021


Série: Lunární série III
Výrobce:
The Perth Mint
Vydáno: 7 500 ks

Hledáte mince, které by tvořily nádhernou sbírku a zároveň rychle zhodnocovaly v čase? Pak by vám neměla ujít Lunární série III. Rok 2021 bude patřit znamení buvol, který je v čínském horoskopu považován za symbol rodu. Je ochráncem rodinného štěstí, tradic a věrnosti. Cena těchto mincí stále roste s tím, jak stoupá zájem investorů.

KOUPIT

 

 

 


SCOTTSDALE TOMBSTONEPRO MILOVNÍKY AMERICKÉHO ZÁPADU


Výrobce: Scottsdale Mint
Specifikace:
10 oz, 999 Ag

Starý americký západ má mnoho specifických rysů, které se přenáší z generace na generaci a tyto stříbrné slitky nejsou výjimkou. Každý slitek je svou ražbou jedinečný – na povrchu má mírné odlišnosti, což zvyšuje jeho zajímavost pro investory. Vyřešené máte rovnou i balení dárku, protože slitek je dodáván v látkovém sáčku označeném mincovnou Scottsdale.

KOUPIT

STŘÍBRNÝ INVESTIČNÍ SLITEK TOMBSTONE 5 OZ SCOTTSDALE

 

 

 

 

Stříbrný investiční slitek Round - Stacker 2 oz Scottsdale


SCOTTSDALE STACKER® SE SYMBOLEM KRÁLE ZVÍŘAT


Hmotnost: 2 oz
Výrobce:
Scottsdale Mint
Ryzost: 999/1000

Věnujte fantastický dárek pomocí unikátních kruhových slitků. Díky svému reliéfu na rubové straně do sebe navzájem zapadají jako skládačka. Slitky jsou známé pro svůj jedinečný design a kvalitní řemeslné zpracování. Propracované detaily a ryzost stříbra je činí cenným přírůstkem do investičního portfolia.

KOUPIT

 

Dárky pro děti

...filmové motivy jsou hitem letošních Vánoc!
Menší děti budou milovat barevné mince s oblíbenými postavičkami z kreslených pohádek,
ty odrostlejší potěší série Marvel věnovaná slavným komiksům...

 

 

MARVEL POSTAVY


PRO VŠECHNY FANOUŠKY MARVELU


Ze série: Marvel
Výrobce:
The Perth Mint
Specifikace: 1 oz, 999,9 Ag

Australská mincovna The Perth Mint připravila emisi s motivy oblíbených komiksů a filmů! Tyto velkolepé stříbrné kusy mají perfektně propracované detaily a určitě jej ocení všichni příznivci Marvel komiksů a jejich hlavních hrdinů. Skvělý dárek, jehož hodnota přetrvá.

KOUPIT

 

 

 

 


MINCE Z LUNÁRNÍ SÉRIE
PRO TY NEJMENŠÍ


Série: Lunární série
Výrobce:
The Perth Mint
Specifikace:
1/2 oz PROOF, 999,9 Ag

Proslulá Lunární série III nezapomíná ani na nejmenší. Všechny motivy jednotlivých znamení razí také v roztomilých „baby“ variantách. Originální dárek nejen pod stromeček, ale i „do kolébky“. 

KOUPIT

Lunární série pro nejmenší

 

 

 

Stříbrné mince Frozen série


STŘÍBRNÉ MINCE FROZEN


Z kolekce: Ledové království
Výrobce:
New Zealand Mint
Specifikace: 1 oz, 999 Ag

Máte děti, kteří milují sněhuláka Olafa nebo neohroženou Annu a její sestru Elsu? Pak jim darujte originální mince z kolekce Ledového království (angl. Frozen). Mince jsou dodávány v krásných etujích, takže si je děti mohu vystavit a mít své oblíbené postavy stále na očích, přičemž jejich hodnota v čase poroste

KOUPIT

 

 

 

 


STŘÍBRNÉ MINCE
FILMOVÉ POSTAVIČKY


Výrobce: The Perth Mint
Specifikace:
999,9 Ag

Slavná dvojice Tom & Jerry nebo postavičky z kultovního amerického seriálu Simpsonovi a další barevné sběratelské mince určitě nadchnou všechny příznivce animovaných filmů. Mince jsou vždy dodávány společně s číslovaným certifikátem pravosti a jsou vyrobeny z ryzího stříbra v té nejvyšší mincovní kvalitě proof.

KOUPIT

STŘÍBRNÉ MINCE KRESLENÉ POSTAVIČKY

 

  

 

Stříbrná mince Koala 1 oz 2020


STŘÍBRNÁ MINCE KOALA


Výrobce: The Perth Mint
Vydáno:
300 000 ks
Specifikace: 
1 oz, 999,9 Ag

Stříbrná mince o velikosti jedné unce s motivem medvídka koaly. Je vydaná australskou mincovnou The Perth Mint a motiv mince se každý rok mění. Stříbrná mince koala je jednou z nejoblíbenějších sběratelských mincí.

KOUPIT

 

 

 

Objevte další možnosti

Chcete další inspiraci? Prozkoumejte naši kompletní nabídku. Určitě u nás najdete ten pravý dárek, kterým potěšíte své blízké. A pokud byste potřebovali poradit, jsme tu pro vás. Zavolejte a my vám rádi a ochotně poradíme s výběrem.

Mobil:     +420 731 427 743
PO-PÁ, 9:00–17:00

Doručení do Vánoc

U produktů, u kterých je na webových stránkách uvedeno „Skladem v Praze - ihned k dodání“ garantujeme dodání do Vánoc při objednávce do 17. 12. 2020

 

Platby za objednávky hrazené převodem musí být k tomuto datu připsány na náš účet.

o krok zpět Předchozí článek




Všechna práva vyhrazena © 2008-2024 | STEP Finance, a.s.
STEP Finance, a.s.
vám nabízí možnost volby více informací...