Vážení zákazníci, v poslední době se setkáváme s podvodnými fakturami vystavenými s hlavičkou naší společnosti a nabídkami akcií a jiných investic. Tato věc je řešena s PČR. Naše společnost investice do akcií ani dluhopisů nenabízí. Pokud jste si od naší společnosti nic neobjednávali, podvodnou fakturu v žádném případě nehraďte a email přepošlete na adresu info@stepfinance.cz

Poslední 4 ks
Dodání do 5 dnů

Stříbrná mince Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková 1/2 oz proof 2022 Kód produktu: 10-01999

Cena

Prodej

Cena v Kč (vč DPH 21 %)
1 590
Cena v € (vč DPH 21 %)
62,77 €
Ověřeno zákazníky
Dostupné do 5 dnů : 4 ks
Základní charakteristika produktu
Výrobce
Emitent
Materiál
Typ
Ryzost
999/1000
Nominální hodnota
1 WST
Kvalita
Proof
Rok vydání
2022
Hrana
Hladká
Hmotnost (g)
Hmotnost
Průměr
34 mm mm
Balení
Etuje + číslovaný certifikát
Náklad
500 ks
Téma
Popis produktu

Stříbrná mince Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková 1/2 oz proof 2022

Na olympiádě v Tokiu získala česká výprava celkem jedenáct medailí – čtyři zlaté, čtyři stříbrné a tři bronzové. Zlatým olympioničkám Barboře Krejčíkové a Kateřině Siniakové vzdává hold stříbrná mince o velikosti jedné poloviny unce.

Reverzní strana mince předkládá portréty obou tenistek. Opis uvádí BARBORA KREJČÍKOVÁ – KATEŘINA SINIAKOVÁ – TOKIO 2020 – ZLATÁ MEDAILE – TENIS DEBL. Sportovní mince vychází v zahraniční licenci státu Samoa, a jejich averzní strana proto nese nezbytné atributy tohoto emitenta – státní znak, jméno a portrét královny Alžběty II., letopočet emise 2021 a nominální hodnotu 1 DOLLAR (WST).

Český tenis z olympiády nikdy nepřivezl zlatou medaili. Změnily to až Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková. Sehrané deblistky, které spolu hrají už čtvrtou sezonu a mají na kontě tři grandslamové tituly, se vypořádaly s konkurencí i zvýšenou fyzickou zátěží v horkém a vlhkém tokijském vzduchu. Ve finále čtyřhry se utkaly se Švýcarkami. „Upínaly jsme se ke společnému cíli a jsme rády, že jsme splnily svůj úkol. Věděla jsem, že do toho musíme dát maximum a nějak to dopadne. Když by se nezadařilo, tak se nedá nic dělat, je to sport, ale jsem ráda, že nám to vyšlo. Za všechnu tu dřinu během posledních pár let, že jsme spolu vydržely hrát, myslím, že si to zasloužíme. Dokázaly jsme to!“ svěřila se Barbora Krejčíková „Je to výborný, boží, prostě nejlepší pocit. Hrozně moc si vážím, že se nám to povedlo. Hodně lidí to od nás očekávalo, ale tenhle týden byl opravdu těžký, měly jsme spoustu složitých zápasů. Jsem hrozně moc ráda, že tu medaili máme. Jsem na nás pyšná,“ dodala Kateřina Siniaková.

Nenechte si ujít vzpomínku na jedinečný triumf českého sportu!



Přijďte se poradit
k nám na pobočku

STEP Finance, a.s.

Bolzanova 1615/1, 110 00 Praha 1
Zobrazit na mapě

Pracovní doba:
v pracovních dnech 9:00 - 17:00
návštěvu je nutno předem domluvit

Naši partneři





Všechna práva vyhrazena © 2008-2024 | STEP Finance, a.s.
STEP Finance, a.s.
vám nabízí možnost volby více informací...