Vyprodáno
Vyprodáno

Stříbrná mince Crystal coin - Anděl strážný se srdíčkem SK 1 oz proof 2021 Kód produktu: 10-01883

Cena

Upozorněte mě!
Základní charakteristika produktu
Výrobce
Emitent
Materiál
Typ
Ryzost
999/1000
Nominální hodnota
2 NZD
Kvalita
Proof
Rok vydání
2021
Hrana
Hladká
Hmotnost (g)
Hmotnost
Průměr
50 mm mm
Balení
Papírová krabička
Náklad
1 500 ks
Ze série
Popis produktu

Stříbrná mince Crystal coin - Anděl strážný se srdíčkem SK 1 oz proof 2021

Unikátní stříbrné mince s českým křišťálem „Crystal Coin“ jsou výsledkem spojení tradičních jabloneckých řemesel – medailérství a sklářství. Oblíbeným motivem těchto dárkových mincí se stal anděl strážnýDruhá „křišťálová mince“ se slovenským motivem nese strážného anděla, který v dlaních drží srdce.

Na rubové straně je roztomilá podoba okřídleného děťátka. Na stříbrný reliéf pak navazuje broušený křišťálový kámen ve tvaru srdce, který anděl drží v dlaních. Kompozici reverzní strany dotváří slovensko-anglický opis „TVOJ ANJEL STRÁŽNY – YOUR GUARDIAN ANGEL“. Protože mince České mincovny vycházejí v licenci zahraničního emitenta, kterým je ostrov Niue, averzní strana nese jeho nezbytné atributy – nominální hodnotu 2 DOLLARS (NZD), jméno a portrét královny Alžběty II. a rok emise 2021.

Strážný anděl je podle řady legend nadpřirozená bytost, která nad každým z nás drží ochrannou ruku a opatruje nás před vším zlým. Strážný anděl není jenom jeden jako například Gabriel či Michael – právě naopak. Ať už v něj věříte, nebo ne, každý z nás má svého vlastního. Ani na vteřinu nás neopouští, a tak nejsme nikdy sami. Provází nás životem, střeží naši duši, pomáhá nám překonávat nejrůznější překážky či zkoušky a v neposlední řadě je oddaným přítelem.

Mince vychází v limitovaném nákladu 1500 kusů a představuje originální dárek pro řadu příležitostí. Je uložena do elegantního balení, které jednoduše proměníte v praktický rámeček pro její vystavení. Součástí mince je také vícejazyčný certifikát pravosti, kam můžete vepsat své věnování.



Přijďte se poradit
k nám na pobočku

STEP Finance, a.s.

Bolzanova 1615/1, 110 00 Praha 1
Zobrazit na mapě

Pracovní doba:
v pracovních dnech 9:00 - 17:00
návštěvu je nutno předem domluvit

Naši partneři





Všechna práva vyhrazena © 2008-2024 | STEP Finance, a.s.
STEP Finance, a.s.
vám nabízí možnost volby více informací...