Vyprodáno
Vyprodáno

Stříbrná mince Crystal coin - Anděl strážný SK 1 oz proof 2021 Kód produktu: 10-01884

Cena

Upozorněte mě!
Základní charakteristika produktu
Výrobce
Emitent
Materiál
Typ
Ryzost
999/1000
Nominální hodnota
2 NZD
Kvalita
Proof
Rok vydání
2021
Hrana
Hladká
Hmotnost (g)
Hmotnost
Průměr
50 mm mm
Balení
Papírová krabička
Náklad
1 500 ks
Ze série
Popis produktu

Stříbrná mince Crystal coin - Anděl strážný SK 1 oz proof 2021

Unikátní stříbrné mince s českým křišťálem „Crystal Coin“ jsou výsledkem spojení tradičních jabloneckých řemesel – medailérství a sklářství. Oblíbeným motivem těchto dárkových mincí se stal anděl strážnýPrvní „křišťálová mince“ se slovenským motivem nese strážného anděla..

Na rubové straně je přisouzena andělu strážnému roztomilá podoba okřídleného děťátka se svatozáří, které klečí na obláčku a usilovně se za nás modlí. Na stříbrný reliéf pak navazuje broušený křišťálový kámen ve tvaru křídla. Kompozici reverzní strany dotváří slovensko-anglický opis „YOUR GUARDIAN ANGEL – TVOJ ANJEL STRÁŽNY“. Protože mince vycházeí v licenci zahraničního emitenta, kterým je ostrov Niue, averzní strana mince nese jeho nezbytné atributy – nominální hodnotu 2 DOLLARS (NZD), rok emise 2021, jméno Alžběty II. a portrét panovnice, který je obklopen andělskými perutěmi.

Strážný anděl je podle řady legend nadpřirozená bytost, která nad každým z nás drží ochrannou ruku a opatruje nás před vším zlým. Strážný anděl není jenom jeden jako například Gabriel či Michael – právě naopak. Ať už v něj věříte, nebo ne, každý z nás má svého vlastního. Ani na vteřinu nás neopouští, a tak nejsme nikdy sami. Provází nás životem, střeží naši duši, pomáhá nám překonávat nejrůznější překážky či zkoušky a v neposlední řadě je oddaným přítelem.

Mince vychází v limitovaném nákladu 1500 kusů a představuje originální dárek pro řadu příležitostí. Je uložena do elegantního balení, které jednoduše proměníte v praktický rámeček pro její vystavení. Součástí mince je také vícejazyčný certifikát pravosti, kam můžete vepsat své věnování.



Přijďte se poradit
k nám na pobočku

STEP Finance, a.s.

Bolzanova 1615/1, 110 00 Praha 1
Zobrazit na mapě

Pracovní doba:
v pracovních dnech 9:00 - 17:00
návštěvu je nutno předem domluvit

Naši partneři





Všechna práva vyhrazena © 2008-2024 | STEP Finance, a.s.
STEP Finance, a.s.
vám nabízí možnost volby více informací...