Vážení zákazníci, v poslední době se setkáváme s podvodnými fakturami vystavenými s hlavičkou naší společnosti a nabídkami akcií a jiných investic. Tato věc je řešena s PČR. Naše společnost investice do akcií ani dluhopisů nenabízí. Pokud jste si od naší společnosti nic neobjednávali, podvodnou fakturu v žádném případě nehraďte a email přepošlete na adresu info@stepfinance.cz

Vyprodáno Doprava zdarma
Vyprodáno

Stříbrná mince Crystal coin – Pro štěstí aqua bohemica 1 oz proof 2019 Kód produktu: 1-01630

Cena

Upozorněte mě!
Základní charakteristika produktu
Výrobce
Emitent
Materiál
Typ
Ryzost
999/1000
Nominální hodnota
5 NZD
Kvalita
Proof
Rok vydání
2019
Hrana
hladká
Hmotnost (g)
Hmotnost
Průměr
50 mm
Balení
Papírová etuje
Náklad
1 000 ks
Ze série
Popis produktu

Stříbrná mince Crystal coin – Pro štěstí aqua bohemica 1 oz proof 2019

Unikátní stříbrné mince s broušeným českým křišťálem jsou výsledkem spojení tradičních jabloneckých řemesel – medailérství a sklářství. Motiv motýla pro štěstí se už na minci z řady Crystal Coin objevil, ale emise byla rychle vyprodána, a tak vychází její reedice s novým designem.

Reverzní strana dárkové mince předkládá kombinaci raženého reliéfu a broušeného českého křišťálu. V podání medailérky Ireny Hradecké, DiS., poletuje skleněný motýl okolo stříbrné květiny. Kompozici dotváří ještě česko-anglický opis PRO ŠTĚSTÍ – GOOD LUCK. Averzní strana nese nominální hodnotu mince 2 DOLLARS (NZD), rok emise 2019, jméno Alžběty II. a portrét královny, který je obklopen čtveřicí motýlů.

Říká se, že štěstí je jako motýl – když se ho snažíme dohonit, nikdy ho nechytíme, ale když se v klidu zastavíme, může se posadit přímo na nás. Křehkého tvora s pestrobarevnými křídly a ladným letem si spojujeme s bezstarostností, radostí a svobodou, ale také proměnou a znovuzrozením. Housenka motýla se zakuklí, aby se pak v nové formě a beze strachu vydala objevovat svět, a motiv motýla je proto silným symbolem především pro každého, na koho čeká nějaká životní změna.

Mince uložená do speciálního balení představuje originální, a přece tradiční dárek.



Přijďte se poradit
k nám na pobočku

STEP Finance, a.s.

Bolzanova 1615/1, 110 00 Praha 1
Zobrazit na mapě

Pracovní doba:
v pracovních dnech 9:00 - 17:00
návštěvu je nutno předem domluvit

Naši partneři





Všechna práva vyhrazena © 2008-2024 | STEP Finance, a.s.
STEP Finance, a.s.
vám nabízí možnost volby více informací...