Vážení zákazníci, v poslední době se setkáváme s podvodnými fakturami vystavenými s hlavičkou naší společnosti a nabídkami akcií a jiných investic. Tato věc je řešena s PČR. Naše společnost investice do akcií ani dluhopisů nenabízí. Pokud jste si od naší společnosti nic neobjednávali, podvodnou fakturu v žádném případě nehraďte a email přepošlete na adresu info@stepfinance.cz

Vyprodáno Doprava zdarma
Vyprodáno

Stříbrná mince Birthstone Collection duben 1/4 oz proof 2020 Kód produktu: 7-01514

Cena

Upozorněte mě!
Základní charakteristika produktu
Emitent
Materiál
Typ
Ryzost
999,9/1000
Nominální hodnota
5 USD
Kvalita
Proof
Rok vydání
2020
Hrana
vroubkovaná
Hmotnost (g)
Hmotnost
Průměr
27 mm
Balení
etuje
Náklad
5 000 ks
Popis produktu

Birthstone Collection - DUBEN

Originální dárek pro ty, kteří se narodili v dubnu, připravila Kanadská královská mincovna. Vychází z prastaré tradice, která každému měsíci v roce přisuzuje jeden drahokam. Tyto drahokamy jsou skvělým amuletem, který chrání všechny ty, kteří se narodili v příslušném měsíci. 

Symbol věčné lásky, diamant, je jedním z nejsilnějších materiálů přírody. Věří se, že je to kámen, který chrání nevinnost a posiluje tělo i duši..

Lícová strana zachycuje profil královny Alžběty II., její jméno, zemi emitenta Canada, nominální hodnotu a nápis D. G. Regina, který je typický pro kanadské mince. Rubová strana zachycuje Barevný krystal Swarovski® ve středu, který je obklopen třemi menšími krystaly Swarovski® v pozadí je mince zdobena keltským uměleckým designem.

Mince je zejména velmi hodnotným dárkem, může ale potěšit i vášnivé sběratele moderní numismatiky. Produkt je dodáván v elegantní etuji. Mincovna se rozhodla, že nevydá více než 5 000 ks pro celý svět!



Přijďte se poradit
k nám na pobočku

STEP Finance, a.s.

Bolzanova 1615/1, 110 00 Praha 1
Zobrazit na mapě

Pracovní doba:
v pracovních dnech 9:00 - 17:00
návštěvu je nutno předem domluvit

Naši partneři





Všechna práva vyhrazena © 2008-2024 | STEP Finance, a.s.
STEP Finance, a.s.
vám nabízí možnost volby více informací...