Vážení zákazníci, v poslední době se setkáváme s podvodnými fakturami vystavenými s hlavičkou naší společnosti a nabídkami akcií a jiných investic. Tato věc je řešena s PČR. Naše společnost investice do akcií ani dluhopisů nenabízí. Pokud jste si od naší společnosti nic neobjednávali, podvodnou fakturu v žádném případě nehraďte a email přepošlete na adresu info@stepfinance.cz

Vyprodáno Doprava zdarma
Vyprodáno

Stříbrná mince Celebrate Love 1 oz pozlacená 2023 Kód produktu: 7-02736

Cena

Upozorněte mě!
Základní charakteristika produktu
Materiál
Typ
Ryzost
999,9/1000
Nominální hodnota
20 CAD
Kvalita
Proof
Rok vydání
2023
Hrana
Vroubkovaná
Hmotnost (g)
Hmotnost
Průměr
38 mm
Balení
Dárková etue
Náklad
10 000 ks
Popis produktu

Stříbrná mince Celebrate Love 1 oz pozlacená 2023

Láska ve všech svých podobách stojí za oslavu a tato dárková mince z 99,99% čistého stříbra je upřímným vyjádřením vašich pocitů a vděčnosti pro někoho speciálního. Láska je vzácný dar, který přijímá mnoho podob v našich životech - ať už je to pevná láska mezi rodinnými příslušníky a přáteli; nerozlučná vazba mezi rodičem a dítětem; pulzující náklonnost milenců; hluboká oddanost, která je pěstována porozuměním, respektem a důvěrou; nebo dokonce sebeláska, která je základem pro všechny tyto vztahy.

Pozlacený symbol nekonečna prolnutý se symbolem srdce je motivem reverzní strany mince. Vzbuzuje radost ze spojení s někým druhým, které znamená být součástí něčeho většího než jste sami. Averzní strana mince, speciální pro rok 2023, nese portrét Jejího veličenstva Královny Alžběty II a letopočty značící dobu její vlády  1952 – 2022. Nechybí ani tradiční atributy mince – název země emitenta, rok emise a nominální hodnota.

Mince je balena v krásné dárkové etui.



Přijďte se poradit
k nám na pobočku

STEP Finance, a.s.

Bolzanova 1615/1, 110 00 Praha 1
Zobrazit na mapě

Pracovní doba:
v pracovních dnech 9:00 - 17:00
návštěvu je nutno předem domluvit

Naši partneři





Všechna práva vyhrazena © 2008-2024 | STEP Finance, a.s.
STEP Finance, a.s.
vám nabízí možnost volby více informací...