Vážení zákazníci, v poslední době se setkáváme s podvodnými fakturami vystavenými s hlavičkou naší společnosti a nabídkami akcií a jiných investic. Tato věc je řešena s PČR. Naše společnost investice do akcií ani dluhopisů nenabízí. Pokud jste si od naší společnosti nic neobjednávali, podvodnou fakturu v žádném případě nehraďte a email přepošlete na adresu info@stepfinance.cz

Vyprodáno Doprava zdarma
Vyprodáno

Stříbrná mince Disney Goofy 1 oz proof 2014 Kód produktu: 06000480

Cena

Upozorněte mě!
Základní charakteristika produktu
Výrobce
Emitent
Materiál
Typ
Ryzost
999/1000
Nominální hodnota
2 USD
Kvalita
Proof
Rok vydání
2014
Hrana
vroubkovaná
Hmotnost (g)
Hmotnost
Průměr
40 mm
Balení
etuje + číslovaný certifikát
Náklad
10 000 ks
Ze série
Popis produktu

Disney - Goofy 1 Oz Ag Proof

Jednouncová stříbrná mince vyrobená prestižní novozélandskou mincovnou The New Zealand Mint v nejvyšší kvalitě proof! Hmotnost mince je 31,1 g a je vyrobena z ryzího stříbra (24 karátů). Jedná se o jednu z emisí kolekce, která byla vydána na počest Walta Disneyho.

Goofy je kreslená postavička, která často vystupovala po boku Mickeyho Mouse. Jedná se o jednu z nejslavnějších animovaných postav všech dob. Goofy je známý svojí nemotorností a nešikovností, ale nakonec si se všemi problémy nevšedním způsobem poradil. Minci, jejímž motivem se stal právě Goofy, vám nyní nabízíme.

Na lícové straně mince je podobizna Jejího Veličenstva královny Alžběty II. Dále je uvedena nominální hodnota "TWO DOLLARS", rok ražby 2014 a název emitujícího regionu "NIUE", což je ostrovní území, které spadá pod Nový Zéland. Rubová strana barevně zobrazuje Goofyho, za kterým se rýsuje filmový pásek.

Tento sběratelský kousek je nejen vhodným investičním artiklem, ale také originálním dárkem pro všechny fanoušky kresleného světa Walta Disneyho. Mince je dodávána v krásné akrylátové vitrínce. Náklad této emise je 10 000 ks pro celý svět.

Goofy - balení



Přijďte se poradit
k nám na pobočku

STEP Finance, a.s.

Bolzanova 1615/1, 110 00 Praha 1
Zobrazit na mapě

Pracovní doba:
v pracovních dnech 9:00 - 17:00
návštěvu je nutno předem domluvit

Naši partneři





Všechna práva vyhrazena © 2008-2024 | STEP Finance, a.s.
STEP Finance, a.s.
vám nabízí možnost volby více informací...