Vážení zákazníci, v poslední době se setkáváme s podvodnými fakturami vystavenými s hlavičkou naší společnosti a nabídkami akcií a jiných investic. Tato věc je řešena s PČR. Naše společnost investice do akcií ani dluhopisů nenabízí. Pokud jste si od naší společnosti nic neobjednávali, podvodnou fakturu v žádném případě nehraďte a email přepošlete na adresu info@stepfinance.cz

Vyprodáno Doprava zdarma
Vyprodáno

Stříbrná mince Disney Mickey Mouse - Fantasia Series 1 oz proof 2017 Kód produktu: 7-02039

Cena

Upozorněte mě!
Základní charakteristika produktu
Výrobce
Emitent
Materiál
Typ
Ryzost
999
Nominální hodnota
2 NZD
Kvalita
Proof
Rok vydání
2017
Hmotnost (g)
Hmotnost
Průměr
40 mm
Balení
etuje
Náklad
10 000 ks
Popis produktu

Stříbrná mince Disney Mickey Mouse - Fantasia Series 1 oz proof 2017

Oficiálně licencované sběratelské mince Disney s klasickými momenty z filmů Mickey Mouse™ v průběhu desetiletí. Druhá mince ze sbírky "Mickey Through the Ages" s Mickeym ve filmu "Fantasia Series" 1940. 

Zadní strana stříbrné mince Mickey Mouse Fantasia Series  zobrazuje kolorovaná obrázek Mickey Mouse jako Čarodějového učedníka, které přivádí ikonickou postavu k životu, jak vystupuje ve zmíněném celovečerním filmu.

Na lícové straně mince je ikonický obrázek královny Alžběty II. Její Veličenstvo se objevuje na líci mincí Commonwealthu od roku 1952, kdy nastoupila na anglický trůn. Toto zobrazení pochází od Iana Rank-Broadleyho z roku 1998 a je obrazem královny čtvrté generace.

Mince se dodává v krásném dřevěném vnitřním pouzdře pro snadné vystavení a přichází v etuji s papírovým přebalem s motivem z filmu Fantasia.



Přijďte se poradit
k nám na pobočku

STEP Finance, a.s.

Bolzanova 1615/1, 110 00 Praha 1
Zobrazit na mapě

Pracovní doba:
v pracovních dnech 9:00 - 17:00
návštěvu je nutno předem domluvit

Naši partneři





Všechna práva vyhrazena © 2008-2024 | STEP Finance, a.s.
STEP Finance, a.s.
vám nabízí možnost volby více informací...