Vážení zákazníci, v poslední době se setkáváme s podvodnými fakturami vystavenými s hlavičkou naší společnosti a nabídkami akcií a jiných investic. Tato věc je řešena s PČR. Naše společnost investice do akcií ani dluhopisů nenabízí. Pokud jste si od naší společnosti nic neobjednávali, podvodnou fakturu v žádném případě nehraďte a email přepošlete na adresu info@stepfinance.cz

Vyprodáno Doprava zdarma
Vyprodáno

Stříbrná mince Gustav Klimt - Adele 1 kg proof like 2020 Kód produktu: 7-01675

Cena

Upozorněte mě!
Základní charakteristika produktu
Materiál
Typ
Ryzost
999/1000
Nominální hodnota
100 SBD
Kvalita
Rok vydání
2020
Hmotnost (g)
Hmotnost
Rozměr
275 x 275 mm mm
Náklad
750 ks
Popis produktu

Stříbrná mince Gustav Klimt - Adele 1 kg proof like 2020

Jedinečný obraz přenesený do mince o váze 1 kilo stříbra! Jedná se o přenesení jednoho z nejznámějších malířských děl z období secese od Gustava Klimta – Adele.

Tato mince přenáší Klimtovo mistrovské dílo větší než kdykoli předtím – rozměry obrazu jsou 275 x 275 mm a je vyrobena z jednoho kilogramu čistého stříbra. Dokonalá technika ražby a dokončování umožnilo hladký přenos motivu na jednu obrovskou stříbrnou lištu bez jakýchkoli spojů.

Cílem mistrů rytců mincovny bylo co nejautentičtěji reprodukovat Klimtův citlivý portrét Adele Bloch-Bauerové se všemi jeho jemnými detaily. K dosažení tohoto cíle použili jedinečnou kombinaci různých technik dokončování. Nejprve je celá mince opatřena základním nátěrem. Pozadí obrázku bylo následně zakončeno průsvitnou barevnou aplikací, skrz kterou svítí zlatá základna. Tato technika dokončování byla dále vylepšena pro obličej, dekolt a ruce. Konečný výsledek těchto komplexních povrchových úprav je neuvěřitelně krásný.

Na lícové straně jsou uvedeny atributy mince – portrét Jejího veličenstva Královny Alžběty II., země emitenta, ryzost, váha a nominální hodnota mince.

Mince je dodávána v rámu ve speciální dřevěné etuji. Limitovaná emise 750 kusů pro celý svět!



Přijďte se poradit
k nám na pobočku

STEP Finance, a.s.

Bolzanova 1615/1, 110 00 Praha 1
Zobrazit na mapě

Pracovní doba:
v pracovních dnech 9:00 - 17:00
návštěvu je nutno předem domluvit

Naši partneři





Všechna práva vyhrazena © 2008-2024 | STEP Finance, a.s.
STEP Finance, a.s.
vám nabízí možnost volby více informací...