Vážení zákazníci, v poslední době se setkáváme s podvodnými fakturami vystavenými s hlavičkou naší společnosti a nabídkami akcií a jiných investic. Tato věc je řešena s PČR. Naše společnost investice do akcií ani dluhopisů nenabízí. Pokud jste si od naší společnosti nic neobjednávali, podvodnou fakturu v žádném případě nehraďte a email přepošlete na adresu info@stepfinance.cz

Vyprodáno
Vyprodáno

Stříbrná mince Homer Simpson 1 oz BU 2022 Kód produktu: 7-02092

Cena

Upozorněte mě!
Základní charakteristika produktu
Výrobce
Emitent
Materiál
Typ
Ryzost
999.9
Nominální hodnota
1 TVD
Kvalita
b.k.
Rok vydání
2022
Hrana
vroubkovaná
Hmotnost (g)
Hmotnost
Průměr
40.600 mm
Balení
plastová kapsle
Náklad
22 500 ks
Ze série
Popis produktu

Stříbrná mince Homer Simpson 1 oz BU 2022

Stříbrná mince vydaná australskou mincovnu The Pert Mint. Mincovna každoročně vydává mince s  motivy slavné rodinky. Tato mince nese motiv Homera Simpsona pro rok 2022. 

Rub mince zobrazuje veselý portrét Homera, ve spodní části mince je nápis HOMER SIMPSON. Styl písma je typický pro emisi roku 2022. Součástí návrhu je také podpis Matta Groeninga (autora seriálu). Na lícové straně je vyobrazena Její veličenstvo Královna Alžběta II. Dále je uveden rok emise mince, její váha, ryzost a nominální hodnota.

Simpsonovi jsou celosvětově známou rodinkou, která prožívá nejrůznější dobrodružství a patálie. Většina příběhů se odehrává ve fiktivním americkém městě Springfield. Seriál velmi satiricky paroduje americkou kulturu a společnost. Seriál The Simpsons měl premiéru jako půlhodinová série v roce 1989 a okamžitě se stal celosvětovým fenoménem popkultury, sledovaným v 60-ti zemích světa a přeložený do 20-ti jazyků. V roce 2018 dosáhl seriál The Simpsons neuvěřitelného milníku a stal se nejdéle vysílanou show v hlavním vysílacím čase (prime time) v historii televize.

Mince je dodána v plastové kapsli.



Přijďte se poradit
k nám na pobočku

STEP Finance, a.s.

Bolzanova 1615/1, 110 00 Praha 1
Zobrazit na mapě

Pracovní doba:
v pracovních dnech 9:00 - 17:00
návštěvu je nutno předem domluvit

Naši partneři





Všechna práva vyhrazena © 2008-2024 | STEP Finance, a.s.
STEP Finance, a.s.
vám nabízí možnost volby více informací...