Vážení zákazníci, v poslední době se setkáváme s podvodnými fakturami vystavenými s hlavičkou naší společnosti a nabídkami akcií a jiných investic. Tato věc je řešena s PČR. Naše společnost investice do akcií ani dluhopisů nenabízí. Pokud jste si od naší společnosti nic neobjednávali, podvodnou fakturu v žádném případě nehraďte a email přepošlete na adresu info@stepfinance.cz

Vyprodáno Doprava zdarma
Vyprodáno

Stříbrná mince Kookaburra 1 kg Proof 2018 Kód produktu: 7-01094

Cena

Upozorněte mě!
Základní charakteristika produktu
Výrobce
Emitent
Materiál
Typ
Ryzost
999,9/1000
Nominální hodnota
30 AUD
Kvalita
Proof
Rok vydání
2018
Hrana
vroubkovaná
Hmotnost (g)
Hmotnost
Průměr
100.6 mm
Tloušťka
16.8 mm
Balení
etuje + číslovaný certifikát
Náklad
300 ks
Téma
Popis produktu

Kookaburra (Ledňáček) 2018 Proof 1 kg Ag

Krásná mince s impozantním vyobrazením ledňáčka vyražená do čistého stříbra! Hmotnost mince je 1000 g a je vyrobena z ryzího stříbra (24 karátů). Tento sběratelský kousek je nejen vhodným investičním artiklem, ale i uzákoněným australským platidlem.

Neil Hollis, autor návrhu rubové strany, se narodil v roce 1954. Svůj život zasvětil umění a studentům. Téměř čtyřicet let působil na uznávané Central TAFE School. V nedávné době však aktivní profesní kariéru ukončil. Přesto v důchodovém věku navázal spolupráci s mincovnou v Perthu. Zkušený umělec tak může i nadále udivovat svět svojí novou tvorbou.

Ledňáček je velmi výrazně zbarvený pták s oranžovou spodinou a modrým hřbetem, křídly a temenem. Pro své krásné zbarvení je nazýván létajícím drahokamem. Stejně jako v ptačím světě bude zajisté mince s ledňáčkem skutečným drahokamem i ve Vaší sbírce!

Na lícové straně mince je podobizna Jejího Veličenstva královny Alžběty II. Dále je uvedena nominální hodnota "30 DOLLARS" a název emitující země "AUSTRALIA". Rubová strana zobrazuje letícího ledňáčka, za kterým se rýsuje měsíc v úplňku. Iniciála „P“ je tradičním znakem mincovny The Perth Mint.

Mince je dodávána ve stylové etuji a s číslovaným certifikátem pravosti. Pokud si chcete ozdobit svoji sbírku cenných kovů nebo obdarovat své přátele něčím originálním, pak je mince určená právě pro Vás. Mincovna Perth mint se rozhodla, že nevydá více než 300 ks této emise.

 



Přijďte se poradit
k nám na pobočku

STEP Finance, a.s.

Bolzanova 1615/1, 110 00 Praha 1
Zobrazit na mapě

Pracovní doba:
v pracovních dnech 9:00 - 17:00
návštěvu je nutno předem domluvit

Naši partneři





Všechna práva vyhrazena © 2008-2024 | STEP Finance, a.s.
STEP Finance, a.s.
vám nabízí možnost volby více informací...