Vážení zákazníci, v poslední době se setkáváme s podvodnými fakturami vystavenými s hlavičkou naší společnosti a nabídkami akcií a jiných investic. Tato věc je řešena s PČR. Naše společnost investice do akcií ani dluhopisů nenabízí. Pokud jste si od naší společnosti nic neobjednávali, podvodnou fakturu v žádném případě nehraďte a email přepošlete na adresu info@stepfinance.cz

Vyprodáno
Vyprodáno

Stříbrná mince Král Karel III. - Korunovace 1 oz proof 2023 Kód produktu: 7-02850

Cena

Upozorněte mě!
Základní charakteristika produktu
Výrobce
Materiál
Typ
Ryzost
999 / 1000
Nominální hodnota
2 GBP
Kvalita
Proof
Rok vydání
2023
Hrana
Vroubkovaná
Hmotnost (g)
Hmotnost
Průměr
38.61 mm
Balení
Etuje
Náklad
17 500 ks
Popis produktu

Stříbrná mince Král Karel III. - Korunovace 1 oz proof 2023

Korunovační mince - Britská královská mincovna představuje limitovanou edici korunovačních mincí spojených s korunovací Jeho Veličenstva krále Karla III. Mince přinášejí jeho první oficiální portrét s korunou.

Motivem reverzní strany je královský erb Spojeného království, známý také jako Royal Coat of Arms of the United Kingdom, který je oficiálním znakem této země. Na obvodu mince je pak opis "THE CORONATION OF KING CHARLES III 6 MAY 2023". Averzní strana s portrétem krále Karla III byla osobně schválena Jeho Veličenstvem.

Královský erb Spojeného království, známý také jako Royal Coat of Arms of the United Kingdom, je oficiálním znakem této země. Jeho podoba má hluboké historické kořeny a reprezentuje sjednocení různých částí Spojeného království. Erb se skládá z několika hlavních prvků. V horní části je zobrazený štít, který je rozdělený na čtyři části. V prvním čtvrtém poli je červený kříž na bílém poli, což je znak Anglie. V druhém poli je zobrazený zlatý lev na červeném poli, reprezentující Skotsko. Třetí pole zobrazuje červeného lva na zlatém poli, což je znak Irska. Ve čtvrtém poli je tři zlaté harfy na modrém poli, což je znak Walesu. Nad štítem je koruna, která představuje královskou hodnost.

Mince je balena v dárkovém etui a byla vyražena v limitovaném počtu 17 500 kusů. Tato nádherně zpracovaná řada představuje jedinečnou příležitost vlastnit kousek historie.



Přijďte se poradit
k nám na pobočku

STEP Finance, a.s.

Bolzanova 1615/1, 110 00 Praha 1
Zobrazit na mapě

Pracovní doba:
v pracovních dnech 9:00 - 17:00
návštěvu je nutno předem domluvit

Naši partneři





Všechna práva vyhrazena © 2008-2024 | STEP Finance, a.s.
STEP Finance, a.s.
vám nabízí možnost volby více informací...