Vážení zákazníci, v poslední době se setkáváme s podvodnými fakturami vystavenými s hlavičkou naší společnosti a nabídkami akcií a jiných investic. Tato věc je řešena s PČR. Naše společnost investice do akcií ani dluhopisů nenabízí. Pokud jste si od naší společnosti nic neobjednávali, podvodnou fakturu v žádném případě nehraďte a email přepošlete na adresu info@stepfinance.cz

Vyprodáno
Vyprodáno

Stříbrná mince Mimoni Bob 1 oz proof 2021 Kód produktu: 7-01748

Cena

Upozorněte mě!
Základní charakteristika produktu
Emitent
Materiál
Typ
Ryzost
999/1000 Ag
Nominální hodnota
2 dolary
Kvalita
Proof
Rok vydání
2021
Hmotnost (g)
Hmotnost
Balení
ilustrovaná krabička
Náklad
1 000 ks
Ze série
Popis produktu

Stříbrná mince Mimoni Bob 1 oz proof 2021

Představujeme novou stříbrnou minci, která je vyrobená z jedné trojské unce ryzího stříbra! Zaujme především svým netradičním tvarem, což platidlo staví do pozice sběratelsky atraktivních mincí. Motivem nové řady mincí se staly oblíbené postavičky z amerického filmu Mimoni, který si získal celosvětovou popularitu. Mince potěší zejména fanoušky mimoní rodinky a sběratele moderní numismatiky.

Kevin, Stuart a Bob - to je slavná mimoní trojice, která se objevuje na filmových plátnech snad po celém světě. Mimoni jsou človíčci žluté barvy, kteří jsou na Zemi mnohem déle než lidstvo. Žijí v zemi věčného sněhu a ledu a mají jen jediný úkol - sloužit tomu největšímu padouchovi na světě! A tak se ocitli i ve službách děsivého Drákuly nebo obávaného Napoleona.

Tato mince představuje nejmenšího a nejroztomilejšího mimoně. Jmenuje se Bob. Velmi často se ostatním ztrácí, možná právě kvůli svému vzrůstu. Jeho poznávacím znamením je malý rozpustilý plyšový medvídek Tim, na kterého Bob nedá dopustit. Ačkoli Bob působí jako malé mimoní dítě, ve filmu se stane králem Anglie.

Na rubové straně mince se nachází barevné vyobrazení mimoně. Lícová strana zachycuje královnu Spojeného království Alžbětu II. Nechybí ani nápis ELIZABETH II a jméno emitenta. Tím se stal ostrovní stát Niue. Nechybí ani rok ražby 2021 a výše nominální hodnoty. Ta byla stanovena na 2 dolary.

Produkt je uložen v barevné krabičce. Poutavý motiv mince, unikátní balení, vysoká ryzost stříbra a limitovaný náklad dělají z investiční mince nezapomenutelný a dárek, kterým se ale bude moci pochlubit jen několik málo šťastlivců! Mincovna se totiž rozhodla, že nevydá více než 1000 ks pro celý svět!



Přijďte se poradit
k nám na pobočku

STEP Finance, a.s.

Bolzanova 1615/1, 110 00 Praha 1
Zobrazit na mapě

Pracovní doba:
v pracovních dnech 9:00 - 17:00
návštěvu je nutno předem domluvit

Naši partneři





Všechna práva vyhrazena © 2008-2024 | STEP Finance, a.s.
STEP Finance, a.s.
vám nabízí možnost volby více informací...