Vyprodáno Doprava zdarma
Vyprodáno

Stříbrná mince Mimoni Narozeniny 1 oz proof 2020 Kód produktu: 7-01465

Cena

Upozorněte mě!
Základní charakteristika produktu
Emitent
Materiál
Typ
Ryzost
999/1000
Nominální hodnota
2 NZD
Kvalita
Proof
Rok vydání
2020
Hmotnost (g)
Hmotnost
Balení
Dárkový blistr
Náklad
5 000 ks
Ze série
Popis produktu

Stříbrná mince Mimoni Narozeniny 1 oz proof 2020

Představujeme novou stříbrnou minci, která je vyrobená z jedné trojské unce ryzího stříbra! Motivem se staly oblíbené postavičky z amerického filmu Mimoni, který si získal celosvětovou popularitu. Mince potěší zejména fanoušky mimoní rodinky a sběratele moderní numismatiky. Mincovna si dala záležet nejen na detailním provedení mince samotné, ale také na vypracování originálního dárkového balení.

Kevin, Stuart a Bob - to je slavná mimoní trojice, která se objevuje na filmových plátnech snad po celém světě. Mimoni jsou človíčci žluté barvy, kteří jsou na Zemi mnohem déle než lidstvo. Žijí v zemi věčného sněhu a ledu a mají jen jediný úkol - sloužit tomu největšímu padouchovi na světě! A tak se ocitli i ve službách děsivého Drákuly nebo obávaného Napoleona.

Na rubové straně mince se nachází radující se mimoň a okolo jsou rozházené drobné sladkosti. Nad mimoněm je nápis Happy Birthday!  Lícová strana zachycuje královnu Spojeného království Alžbětu II. Nechybí ani nápis ELIZABETH II, název země emitenta, rok ražby a výše nominální hodnoty.

Produkt je uložen v originálním narozeninovém přáníčku, které potěší snad každého oslavence. Poutavý motiv mince, unikátní balení, vysoká ryzost stříbra a limitovaný náklad dělají z investiční mince nezapomenutelný a hodnotný narozeninový dárek, kterým se ale bude moci pochlubit jen několik málo šťastlivců! Mincovna se totiž rozhodla, že nevydá více než 5000 ks pro celý svět!



Přijďte se poradit
k nám na pobočku

STEP Finance, a.s.

Bolzanova 1615/1, 110 00 Praha 1
Zobrazit na mapě

Pracovní doba:
v pracovních dnech 9:00 - 17:00
návštěvu je nutno předem domluvit

Naši partneři





Všechna práva vyhrazena © 2008-2024 | STEP Finance, a.s.
STEP Finance, a.s.
vám nabízí možnost volby více informací...