Vážení zákazníci, v poslední době se setkáváme s podvodnými fakturami vystavenými s hlavičkou naší společnosti a nabídkami akcií a jiných investic. Tato věc je řešena s PČR. Naše společnost investice do akcií ani dluhopisů nenabízí. Pokud jste si od naší společnosti nic neobjednávali, podvodnou fakturu v žádném případě nehraďte a email přepošlete na adresu info@stepfinance.cz

Vyprodáno Doprava zdarma
Vyprodáno

Stříbrná mince Moloch ostnitý 1 oz proof 2014 Kód produktu: 06000680

Cena

Upozorněte mě!
Základní charakteristika produktu
Výrobce
Emitent
Materiál
Typ
Ryzost
999/1000
Nominální hodnota
1 USD
Kvalita
Proof
Rok vydání
2014
Hrana
vroubkovaná
Hmotnost (g)
Hmotnost
Průměr
40.6 mm
Balení
etuje + číslovaný certifikát
Náklad
5 000 ks
Téma
Popis produktu

Moloch ostnitý 2014 1 Oz Ag Proof

Krásná jednouncová barevná mince vyrobená prestižní australskou mincovnou The Perth Mint. Hmotnost mince je 31,1 g, je vyrobena z ryzího stříbra (24 karátů) a v nejvyšší kvalitě proof. Tento sběratelský kousek, který je také legálním platidlem ve státě Tuvalu, je druhou emisí setu The Remarkable Reptiles (Pozoruhodní plazi), který vyobrazuje nejzajímavější zástupce této parafyletické skupiny živočichů, kteří se stali neodmyslitelnou součástí australské fauny.

Moloch je podle biblických legend ďábelské a životu nebezpečné stvoření, které požírá malé nevinné děti. Moloch ostnitý je skutečně bizarní, poněkud hrozivý tvor, ovšem naprosto neškodný. Na rozdíl od biblického mýtu se ještěrka živí výhradně mravenci. Stejně jako chameleon, i moloch umí měnit zbarvení pokožky, a tak dokonale splynout s okolím.

Velmi typickým rysem molocha je zvláštní knoflíkovitý výběžek na týlní části těla, kterému se slangově přezdívá „falešná hlava“. Její význam je přisuzován ke zvýšení schopnosti oklamat predátora. Skutečnou hlavu moloch ukryje mezi přední končetiny a predátor se zaměří jen na falešnou hlavu. V případě nebezpečí se také umí moloch řádně nadechnout, a tím zvětšit svůj celkový objem těla. I to vzbudí u predátora značný respekt.

Na lícové straně mince je podobizna Jejího Veličenstva královny Alžběty II. Dále je uvedena nominální hodnota "1 DOLLAR", údaj o ryzosti, rok emise a název emitující země "TUVALU". Rubová strana zobrazuje molocha ostnitého. Na okraji mince si všimněte anglického označení ještěrky molocha ostnitého „THORNY DEVIL LIZARD“.

Mince je dodávána v elegantní dřevěné etuji a s číslovaným certifikátem pravosti. Náklad této emise je 5 000 ks pro celý svět. Jedná se nejen o investiční artikl, ale také o vhodný dárek pro vaše přátele a příbuzné.

Moloch - balení



Přijďte se poradit
k nám na pobočku

STEP Finance, a.s.

Bolzanova 1615/1, 110 00 Praha 1
Zobrazit na mapě

Pracovní doba:
v pracovních dnech 9:00 - 17:00
návštěvu je nutno předem domluvit

Naši partneři





Všechna práva vyhrazena © 2008-2024 | STEP Finance, a.s.
STEP Finance, a.s.
vám nabízí možnost volby více informací...