Vážení zákazníci, v poslední době se setkáváme s podvodnými fakturami vystavenými s hlavičkou naší společnosti a nabídkami akcií a jiných investic. Tato věc je řešena s PČR. Naše společnost investice do akcií ani dluhopisů nenabízí. Pokud jste si od naší společnosti nic neobjednávali, podvodnou fakturu v žádném případě nehraďte a email přepošlete na adresu info@stepfinance.cz

Vyprodáno Doprava zdarma
Vyprodáno

Stříbrná mince Navždy spolu 1/2 oz proof 2018 Kód produktu: 7-00931

Cena

Upozorněte mě!
Základní charakteristika produktu
Výrobce
Emitent
Materiál
Typ
Ryzost
999,9/1000
Kvalita
Proof
Rok vydání
2018
Hrana
vroubkovaná
Hmotnost (g)
Hmotnost
Průměr
32,6 mm
Tloušťka
2,60 mm
Balení
etuje + certifikát pravosti
Náklad
7 500 ks
Popis produktu

Navždy spolu 2018 1/2 Oz Ag Proof

Barevný stříbrný sběratelský kousek s detailním vyobrazením roztomilých malých tučňáků! Mince je zhotovena z 24karátového stříbra v nejvyšší kvalitě proof! Tato originální emise je nejen ozdobou kolekcí vášnivých sběratelů, ale i uzákoněným platidlem v ostrovní zemi Tuvalu.

Na lícové straně mince je podobizna Jejího Veličenstva královny Alžběty II. Dále je uvedena nominální hodnota "50 CENTS" a název emitující země "TUVALU". Rubová strana zobrazuje tučňáky na ledové kře, za nimi se rýsuje nebe poseté hvězdami. Minci zdobí nápis ALWAYS TOGETHER (navždy spolu). Na okraji mince je uveden údaj o hmotnosti a ryzosti. Iniciála „P“ je tradičním znakem mincovny The Perth Mint.

Mince je dodávána v klasické stylové etuji a s číslovaným certifikátem pravosti. Pokud si chcete ozdobit svoji sbírku cenných kovů nebo obdarovat svoji drahou polovičku originálním hodnotným dárkem, je mince určená právě pro vás. Náklad této emise je 7 500 ks pro celý svět.

navzdy-spolu-tucaci-stribro-2018-3


Přijďte se poradit
k nám na pobočku

STEP Finance, a.s.

Bolzanova 1615/1, 110 00 Praha 1
Zobrazit na mapě

Pracovní doba:
v pracovních dnech 9:00 - 17:00
návštěvu je nutno předem domluvit

Naši partneři





Všechna práva vyhrazena © 2008-2024 | STEP Finance, a.s.
STEP Finance, a.s.
vám nabízí možnost volby více informací...