Vážení zákazníci, v poslední době se setkáváme s podvodnými fakturami vystavenými s hlavičkou naší společnosti a nabídkami akcií a jiných investic. Tato věc je řešena s PČR. Naše společnost investice do akcií ani dluhopisů nenabízí. Pokud jste si od naší společnosti nic neobjednávali, podvodnou fakturu v žádném případě nehraďte a email přepošlete na adresu info@stepfinance.cz

Vyprodáno Doprava zdarma
Vyprodáno

Stříbrná mince Polární Mláďata Polární liška 1/2 oz Proof 2017 Kód produktu: 7-00810

Cena

Upozorněte mě!
Základní charakteristika produktu
Výrobce
Emitent
Materiál
Typ
Ryzost
999,9/1000
Nominální hodnota
0,5 AUD
Kvalita
Proof
Rok vydání
2017
Hrana
vroubkovaná
Hmotnost (g)
Hmotnost
Průměr
32,6 mm
Tloušťka
3,10 mm
Balení
etuje + certifikát pravosti
Náklad
5 000 ks
Téma
Popis produktu

Polar Babies - polární liška

Mincovna v Perthu se rozhodla, že vydá sérii mincí, které budou zachycovat divokou faunu, která obývá oblasti za polárním kruhem. Jednou z emisí tohoto setu se stala mince, která zachycuje polární lišku. Jedná se o minci o hmotnosti 1/2 Oz (15,55 g) a vysoké ryzosti 999,9/1000 Ag. Současně je tato mince považována za legální platidlo ve státě Tuvalu.

Polární liška, která se stala motivem této mince, žije především v severských oblastech Evropy, Asie a Ameriky. Tito tvorové pobývají přes zimu na zamrzlém moři, na ledových polích nebo na chladném mořském pobřeží. Přes den migrují za mnohdy velmi vzdálenou potravou, přes noc se zahrabávají do sněhu.

Autorkou této mince je Natasha Muhl. V dětství ráda trávila volné chvíle v přírodě, často se starala o nejrůznější zvířata. Lásku k přírodě spojila s další vášní – malováním a kreslením, a tak začíná tvořit velmi detailně provedená díla s motivem svěží přírody. Jak sama uvádí, nejraději má špinavé ruce od barev, což svědčí o jejím stoprocentním nasazení při své umělecké tvorbě. Ráda používá mnoho nejrůznějších technik malování – používá pero, obyčejnou tužku, tuž i vodové barvy a nebojí se experimentovat ani s dalšími pomůckami.

Na lícové straně mince je podobizna Jejího Veličenstva královny Alžběty II. Dále je uvedena nominální hodnota "50 CENTS" a název emitující země "TUVALU". Rubová strana zobrazuje mláďátko polární lišky v barevném provedení. V horní části se nachází anglický nápis . Iniciála „P“ je tradičním znakem mincovny The Perth Mint.

Mince je dodávána ve stylové etuji a s číslovaným certifikátem pravosti. Pokud si chcete ozdobit svoji sbírku cenných kovů nebo obdarovat své přátele něčím originálním, pak je mince určená právě pro Vás. Náklad této mince je jen 5 000 ks.

polar-babies-polarni-liska-tuv-tuvalu-99991000-stribro-3


Přijďte se poradit
k nám na pobočku

STEP Finance, a.s.

Bolzanova 1615/1, 110 00 Praha 1
Zobrazit na mapě

Pracovní doba:
v pracovních dnech 9:00 - 17:00
návštěvu je nutno předem domluvit

Naši partneři





Všechna práva vyhrazena © 2008-2024 | STEP Finance, a.s.
STEP Finance, a.s.
vám nabízí možnost volby více informací...