Vážení zákazníci, v poslední době se setkáváme s podvodnými fakturami vystavenými s hlavičkou naší společnosti a nabídkami akcií a jiných investic. Tato věc je řešena s PČR. Naše společnost investice do akcií ani dluhopisů nenabízí. Pokud jste si od naší společnosti nic neobjednávali, podvodnou fakturu v žádném případě nehraďte a email přepošlete na adresu info@stepfinance.cz

Vyprodáno Doprava zdarma
Vyprodáno

Stříbrná mince Rok Tygra 2 oz antique finish 2022 Kód produktu: 7-01880

Cena

Upozorněte mě!
Základní charakteristika produktu
Výrobce
Emitent
Materiál
Typ
Ryzost
999,9/1000
Nominální hodnota
2 AUD
Kvalita
Antique finish
Rok vydání
2022
Hrana
Hladká
Hmotnost (g)
Hmotnost
Průměr
40.69 mm
Balení
rámeček + krabička
Náklad
1 888 ks
Popis produktu

Stříbrná mince Rok Tygra 2 oz antique finish 2022

Stříbrná mince o velikosti 2 uncí v provedení antique finish z Lunární série III pro rok 2022 – Rok Tygra vydaná australskou mincovnou The Perth Mint. Provedení antique finish minci propůjčuje starobylý nádech.

VZHLED MINCE

Rub mince zobrazuje dospělého tygra s mládětem. Součástí designu je také čínský znak pro „tygra“, název mince „TIGER 2022“ a legendární písmeno „P“ jako značka mincovny The Perth Mint. Na lícové straně mince je tradičně znázorněna podobizna Jejího Veličenstva Kkrálovny Alžběty II., dále nechybí váha mince, kvalita a nominální hodnota.

BALENÍ

Mince je dodávána v originálním rámečku. Rámeček je zabalen v originální černé papírové krabičce, která je ozdobena stříbrným písmem a kresbou, připomínající příběh, jak se tygr stal třetím zvířetem zvěrokruhu. Balení je navíc koncipováno tak, aby si sběratelé mohli z krabiček postupně vytvořit celé dioráma zobrazující starověký mýtus vzniku čínského zvěrokruhu. K minci je dodán očíslovaný certifikát pravosti.

ROK TYGRA

Tygr představuje v čínském horoskopu odhodlání, odvahu, sebedůvěru a šarm. Miluje výzvy a překvapení. Obvykle vyjde z boje jako vítěz. Je srdečný, má své přirozené kouzlo. V čínské tradici je považován za krále zvířat, nerad se podřizuje druhým, v tomto znamení se často rodí vůdcové. Rok v nadvládě Tygra by měl být dynamický, zaměřený na pokrok a ambice. Dařit se bude všem vašim plánům a budou se plnit i vaše tajná přání. Tedy pokud na jejich splnění budete aktivně pracovat.

Mince je skvělým dárkem pro všechny, kteří se narodili v letech 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, nebo se v roce 2022 teprve narodí.



Přijďte se poradit
k nám na pobočku

STEP Finance, a.s.

Bolzanova 1615/1, 110 00 Praha 1
Zobrazit na mapě

Pracovní doba:
v pracovních dnech 9:00 - 17:00
návštěvu je nutno předem domluvit

Naši partneři





Všechna práva vyhrazena © 2008-2024 | STEP Finance, a.s.
STEP Finance, a.s.
vám nabízí možnost volby více informací...