Vážení zákazníci, v poslední době se setkáváme s podvodnými fakturami vystavenými s hlavičkou naší společnosti a nabídkami akcií a jiných investic. Tato věc je řešena s PČR. Naše společnost investice do akcií ani dluhopisů nenabízí. Pokud jste si od naší společnosti nic neobjednávali, podvodnou fakturu v žádném případě nehraďte a email přepošlete na adresu info@stepfinance.cz

Vyprodáno Doprava zdarma
Vyprodáno

Stříbrná mince Sebevražedný oddíl Deadshot 1 oz proof 2019 Kód produktu: 7-01379

Cena

Upozorněte mě!
Základní charakteristika produktu
Výrobce
Emitent
Materiál
Typ
Ryzost
999,9/1000
Kvalita
Proof
Rok vydání
2019
Hrana
vroubkovaná
Hmotnost (g)
Hmotnost
Průměr
40,6 mm
Tloušťka
3,21 mm
Balení
etuje + číslovaný certifikát
Náklad
5 000 ks
Téma
Popis produktu

Stříbrná mince Sebevražedný oddíl Deadshot 1 oz proof 2019

Mincovna v Perthu v roce 2019 potěšila milovníky klasické komiksové produkce a akční televizní zábavy. Vydala totiž kolekci mincí, která oslavuje americký komiks Sebevražedný oddíl, podle něhož vznikl stejnojmenný dobrodružný film režiséra Davida Ayera. Jednotlivé mince s motivy hlavních hrdinů byly vyrobeny z ryzího stříbra v nejvyšší mincovní kvalitě proof.

Komiksové příběhy Sebevražedný oddíl se v USA vydávají od konce 80. let. Tento pozoruhodný útvar si za uplynulá desetiletí získal srdce mnoha fanoušků, kteří nadšeně přivítali také filmovou adaptaci z roku 2016. Na stříbrném plátně se setkali s elitním nájemným zabijákem Deadshotem, šílenou bývalou psychiatričkou Harley Quinn, bývalým gangsterem El Diablem, oportunistickým zlodějem Kapitánem Bumerangem, geneticky zmutovaným Killerem Crocaem a specializovaným vrahem Slipknotem. Všichni z nich jsou obávání vězňové, kterým může být snížen trest, pokud splní velmi nebezpečnou misi.

Na rubové straně mince se nachází neohrožený Deadshot, který ostatní ohromoval svým laserovým okem. V popředí se nachází barevné figurální zpracování ústředního hrdiny, který je oděn do nadčasové vojenské zbroje. V pozadí se nachází reliéf lebky se zářícím okem. Na okraji mince nechybí ani typická značka „P“, která se stala symbolem mincovny v Perthu. Lícová strana mince vyobrazuje podobiznu královny Alžběty II., jež je také nejvyšší představitelkou malého státu Tuvalu, který je však emitentem tohoto představovaného platidla. Uvedeny jsou také bližší specifikace mince, jako výše nominální hodnoty, rok ražby a ryzost drahého kovu.

Produkt je dodáván v průhledné vitríně, která umožní nejen bezpečné uchování mince, ale také poutavou prezentaci platidla. Vše je navíc zabaleno do bohatě a tématicky zdobené krabičky. Součástí balení je rovněž číslovaný certifikát pravosti, neboť mincovna vydá pouze 5 000 ks pro celý svět!



Přijďte se poradit
k nám na pobočku

STEP Finance, a.s.

Bolzanova 1615/1, 110 00 Praha 1
Zobrazit na mapě

Pracovní doba:
v pracovních dnech 9:00 - 17:00
návštěvu je nutno předem domluvit

Naši partneři





Všechna práva vyhrazena © 2008-2024 | STEP Finance, a.s.
STEP Finance, a.s.
vám nabízí možnost volby více informací...