Vážení zákazníci, v poslední době se setkáváme s podvodnými fakturami vystavenými s hlavičkou naší společnosti a nabídkami akcií a jiných investic. Tato věc je řešena s PČR. Naše společnost investice do akcií ani dluhopisů nenabízí. Pokud jste si od naší společnosti nic neobjednávali, podvodnou fakturu v žádném případě nehraďte a email přepošlete na adresu info@stepfinance.cz

Poslední 2 ks Doprava zdarma
Ihned k dodání

Stříbrná mince Simpsonovi - Marge 1 oz proof 2019 Kód produktu: 7-01322

Cena

Prodej

Cena v Kč (vč DPH 21 %)
3 630
Cena v € (vč DPH 21 %)
143,53 €
Ověřeno zákazníky
Ihned k dodání: 2 ks
Základní charakteristika produktu
Výrobce
Emitent
Materiál
Typ
Ryzost
999,9/1000
Nominální hodnota
1 TVD
Kvalita
Proof
Rok vydání
2019
Hrana
vroubkovaná
Hmotnost (g)
Hmotnost
Průměr
40,6 mm
Tloušťka
3,21 mm
Balení
etuje + certifikát pravosti
Náklad
5 000 ks
Ze série
Popis produktu

Stříbrná mince Simpsonovi - Marge 1 oz proof 2019

Mincovna v Perthu v roce 2019 vydala jednouncovou stříbrnou minci, která vzdává hold kultovnímu americkému seriálu Simpsonovi. Mince je vyrobena z ryzího stříbra a provedena v nejvyšší mincovní kvalitě proof.

Simpsonovi jsou celosvětově známou rodinkou, která prožívá nejrůznější dobrodružství a patálie. Rodina se skládá ze svérázného Homera, obětavé Marge, drzého Bárta, chytré Lízy a malé Maggie. Většina příběhů se odehrává ve fiktivním americkém městě Springfield. Seriál velmi satiricky paroduje americkou kulturu a společnost. Simpsonovi se na televizních obrazovkách objevují již od roku 1989.

Rubové straně mince vévodí spokojená usmívající se Marge Simpsonová v kuchyni ve svém domě. Lícová strana mince vyobrazuje profil královny Alžběty II. Na okraji mince jsou vepsány bližší specifikace emise – rok ražby 2019, země emitenta, nominální hodnota, hmotnost a ryzost mince.

Mince je dodávána v akrylové etuji společně s číslovaným certifikátem pravosti. Emise nepochybně nadchne nejen sběratele moderní numismatiky, ale potěší i příznivce slavného televizního seriálu.

Mince byla vydána v celosvětovém nákladu 5 000 ks!



Přijďte se poradit
k nám na pobočku

STEP Finance, a.s.

Bolzanova 1615/1, 110 00 Praha 1
Zobrazit na mapě

Pracovní doba:
v pracovních dnech 9:00 - 17:00
návštěvu je nutno předem domluvit

Naši partneři





Všechna práva vyhrazena © 2008-2024 | STEP Finance, a.s.
STEP Finance, a.s.
vám nabízí možnost volby více informací...