Vážení zákazníci, v poslední době se setkáváme s podvodnými fakturami vystavenými s hlavičkou naší společnosti a nabídkami akcií a jiných investic. Tato věc je řešena s PČR. Naše společnost investice do akcií ani dluhopisů nenabízí. Pokud jste si od naší společnosti nic neobjednávali, podvodnou fakturu v žádném případě nehraďte a email přepošlete na adresu info@stepfinance.cz

Vyprodáno
Vyprodáno

Stříbrná mince Sova pálená 1 oz proof 2022 Kód produktu: 7-02121

Cena

Upozorněte mě!
Základní charakteristika produktu
Emitent
Materiál
Typ
Ryzost
999
Kvalita
Proof
Rok vydání
2022
Hmotnost (g)
Hmotnost
Průměr
38.6 mm
Balení
etue + certifikát
Náklad
1 000 ks
Téma
Popis produktu

Stříbrná mince Sova pálená 1 oz proof 2022

Tato krásná 1 oz stříbrná mince zahajuje sérii „Australia at Night“, věnované fascinujícím nočním zvířatům Austrálie a nyní je představena Sova pálená. Mince má krásný reliéf, výjimečný design a je ve speciální úpravě Black Proof.

Sova pálená existuje na téměř na všech kontinentech. Svými nápadnými bledými barvami, dlouhými křídly, tváří ve tvaru srdce a velkýma hypnotizujícíma očima již inspirovala nespočet legend a kultur po celém světě. Je to zvíře nabité symbolickým významem a široce zobrazované v umění domorodců a místní tradici. Přesto, že se nachází ve většině australských městských zalesněných oblastech; museli byste mít orlí zrak, abyste jednu spatřili. Spí během dne na dobře maskovaných místech a její vzácné pozdní noční houkání může být jedinou známkou, že někde žije blízko vás.

Na rubu mince je vyobrazen nádherný obrázek sovy pálené. Jedna sova sedí na větvi a druhá je zachycena v letu. Na pozadí obrázek farmy za úplňku. V horní části rubu jsou nápisy: „AUSTRALIA AT NIGHT“ – název série a „BARN OWL“ – název mince. Na lícní straně mince je vyobrazena podobizna Jejího Veličenstva královny Alžběty II. s nápisy: „ELIZABETH II“ – jméno královny, „NIUE 2022“ – země a rok vydání, „ONE DOLLAR“ – nominální hodnota a „1 OZ 999 SILVER“ – hmotnost a ryzost stříbra.

Mince je dodávána v pouzdře spolu s certifikátem pravosti. Limitovaná ražba 1 000 kusů po celém světě.



Přijďte se poradit
k nám na pobočku

STEP Finance, a.s.

Bolzanova 1615/1, 110 00 Praha 1
Zobrazit na mapě

Pracovní doba:
v pracovních dnech 9:00 - 17:00
návštěvu je nutno předem domluvit

Naši partneři





Všechna práva vyhrazena © 2008-2024 | STEP Finance, a.s.
STEP Finance, a.s.
vám nabízí možnost volby více informací...