Vyprodáno Doprava zdarma
Vyprodáno

Stříbrná mince Star Trek - Enterprise + Crew 2 oz Proof 2019 Kód produktu: 7-01399

Cena

Upozorněte mě!
Základní charakteristika produktu
Výrobce
Emitent
Materiál
Typ
Ryzost
999,9/1000
Nominální hodnota
2 TVD
Kvalita
Proof
Rok vydání
2019
Hrana
vroubkovaná
Hmotnost (g)
Hmotnost
Průměr
55,6 mm
Tloušťka
3,42 mm
Balení
etuje + certifikát pravosti
Náklad
1 250 ks
Popis produktu

Stříbrná mince Star Trek - Enterprise & Crew 2 oz Proof 2019

Pěkná dvouncová barevná mince vyrobená australskou mincovnou The Perth Mint. Hmotnost mince je 62,2 g, je vyrobena z ryzího stříbra (24 karátů) a v nejvyšší kvalitě proof. Tento sběratelský kousek, který je také legálním platidlem ve státě Tuvalu, vzdává hold kultovnímu sci-fi Star Trek. Zachycuje posádku vesmírné lodi Enterprise.

Star Trek: Nová generace je dnes již legendární americký televizní seriál, který nám přibližuje osudy posádky vesmírné lodi Enterprise. Posádka během své mise navazuje kontakty s dalšími oblastmi hlubokého vesmíru, řeší diplomatické úlohy a čelí několika nebezpečným konfliktům. Star Trek: Nová generace byl poprvé vysílán v letech 1987–1994.

Rubová strana zobrazuje kolorované filmové postavy kapitána Kirka, Spocka a Bones, tak jak vystupují ve filmu Star Trek: The Original Series. Na mince je zobrazena také U.S.S. Hvězdná loď Enterprise NCC-1701. Na mince je dále uvedeno logo "Star Trek: The Original Series" a tradiční značka mincovny „Perth Mint“. Na líci mince je znázorněna podobizna její Veličenstva královny Alžběty II, nominální hodnota, váha a ryzost a rok 2019.

Jedná se emisi, která zajisté nadchne všechny příznivce klasické televizní produkce. Mohlo by se také jednat o skvělý dárek pro fanoušky sci-fi, který nikdy neztratí svoji hodnotu. Emise je dodávána ve speciální etuji, která po otevření svítí modrým světlem. Samozřejmě je přiložen číslovaný certifikát pravosti. Mincovna se rozhodla, že nevydá více než 1250 ks této mince pro celý svět!



Přijďte se poradit
k nám na pobočku

STEP Finance, a.s.

Bolzanova 1615/1, 110 00 Praha 1
Zobrazit na mapě

Pracovní doba:
v pracovních dnech 9:00 - 17:00
návštěvu je nutno předem domluvit

Naši partneři





Všechna práva vyhrazena © 2008-2024 | STEP Finance, a.s.
STEP Finance, a.s.
vám nabízí možnost volby více informací...