Vážení zákazníci, v poslední době se setkáváme s podvodnými fakturami vystavenými s hlavičkou naší společnosti a nabídkami akcií a jiných investic. Tato věc je řešena s PČR. Naše společnost investice do akcií ani dluhopisů nenabízí. Pokud jste si od naší společnosti nic neobjednávali, podvodnou fakturu v žádném případě nehraďte a email přepošlete na adresu info@stepfinance.cz

Poslední 4 ks Doprava zdarma
Dodání do 5 dnů

Stříbrná mince Ústa pravdy 1 kg vysoký reliéf 2021 Kód produktu: 7-02007

Cena

Prodej

Cena v Kč (vč DPH 21 %)
63 900
Cena v € (vč DPH 21 %)
2 522,63 €
Ověřeno zákazníky
Dostupné do 5 dnů : 4 ks
Základní charakteristika produktu
Výrobce
Materiál
Typ
Ryzost
999/1000
Nominální hodnota
10 000 CFA
Kvalita
Antique finish
Rok vydání
2021
Hrana
Hladká
Hmotnost (g)
Hmotnost
Průměr
100 mm
Balení
Etuje
Náklad
99 ks
Téma
Popis produktu

Stříbrná mince Ústa pravdy 1 kg vysoký reliéf 2021

Majestátní 1 kg mince z ryzího stříbra. Mince byla vydána v limitovaném nákladu pouze 99 mincí pro celý svět! Výjimečně vysoký reliéf, spolu s úpravou antique finish dává minci starobylý nádech a vytváří tak dojem dokonalé kopie starobylých Úst pravdy (La Bocca della Veritá) v Římě.

Reverzní strana mince přenáší v detailech Ústa pravdy. Averzní strana zobrazuje tradiční atributy mince – název a erb země emitenta (Benin), nominální hodnotu a rok emise mince.

Lžeš? Přijdeš o ruku…. Ústa pravdy (La Bocca della Veritá) představují pravděpodobně jednoho z pohanských bohů a v 1. století n. l. a byla součástí antické fontány. Maska je vyrobena z mramoru, váží 1,2 tuny a její průměr je 175 centimetrů. Přestože se odhaduje, že kamenný obličej byl dekorativním prvkem připevněným k fontáně, mezi lidmi je více rozšířena teorie, že se jedná o pradávný detektor lži. Otvor v ústech, kterým se dá prostrčit ruka, prý sloužil k tomu, aby odhalil lháře. Ruka někoho, kdo pronesl lež, byla ukousnuta. Mnozí věří v nadpřirozenou moc Úst pravdy, jiní si myslí, že se za maskou schovávali kněží, kteří se měli o ruce lhářů postarat. Ať už je pravda jakákoli, nepopiratelným faktem je, že Ústa pravdy lákají mnoho lidí a jsou častým objektem filmařů. Nejslavnějším filmem, ve kterém se objevila, jsou Prázdniny v Římě s Audrey Hepburn a Gregory Peckem v hlavních rolích.

Mince je zabalena v dárkové etui.



Přijďte se poradit
k nám na pobočku

STEP Finance, a.s.

Bolzanova 1615/1, 110 00 Praha 1
Zobrazit na mapě

Pracovní doba:
v pracovních dnech 9:00 - 17:00
návštěvu je nutno předem domluvit

Naši partneři





Všechna práva vyhrazena © 2008-2024 | STEP Finance, a.s.
STEP Finance, a.s.
vám nabízí možnost volby více informací...