Vážení zákazníci, v poslední době se setkáváme s podvodnými fakturami vystavenými s hlavičkou naší společnosti a nabídkami akcií a jiných investic. Tato věc je řešena s PČR. Naše společnost investice do akcií ani dluhopisů nenabízí. Pokud jste si od naší společnosti nic neobjednávali, podvodnou fakturu v žádném případě nehraďte a email přepošlete na adresu info@stepfinance.cz

Vyprodáno Doprava zdarma
Vyprodáno

Stříbrná mince Versailles - Chrám lásky 100 g vysoký reliéf 2022 Kód produktu: 7-02127

Cena

Upozorněte mě!
Základní charakteristika produktu
Materiál
Typ
Ryzost
999/1000
Nominální hodnota
10 NZD
Kvalita
Proof
Rok vydání
2022
Hrana
Vroubkovaná
Hmotnost (g)
Hmotnost
Průměr
55 mm
Balení
Etuje + číslovaný certifikát
Náklad
999 ks
Popis produktu

Stříbrná mince Versailles - Chrám lásky 100 g vysoký reliéf 2022

Okouzlující mince v obráceném vysokém reliéfu o váze 100g ryzího stříbra! Je inspirována stropem ve slavném Chrámu lásky ve Versailles.

Na rubu mince je detailní zobrazení stropu Chrámu lásk“, který se nachází v blízkosti soukromých pokojů Marie Antoinetty, umístěných uvnitř zámku ve Versailles. Averz mince nese portrét Jejího veličenstva Královny Alžběta ii. a další atributy mince – nominální hodnotu, název země emitenta, ryzost a velikost mince.

Chrám lásky je postaven na umělém ostrůvku uprostřed Versailles a v roce 1778 jej navrhl oblíbený architekt Marie Antoinetty – Richard Mique. Uvnitř stála socha Amora a složitý strop byl vyřezaný Josephem Deschampsem.

Tato stříbrná mince, vytvořená pomocí 4vrstvé techniky, je uměleckým dílem, které vás přenese historií! Limitovaná emise pouze 999 pro celý svět!



Přijďte se poradit
k nám na pobočku

STEP Finance, a.s.

Bolzanova 1615/1, 110 00 Praha 1
Zobrazit na mapě

Pracovní doba:
v pracovních dnech 9:00 - 17:00
návštěvu je nutno předem domluvit

Naši partneři





Všechna práva vyhrazena © 2008-2024 | STEP Finance, a.s.
STEP Finance, a.s.
vám nabízí možnost volby více informací...