Vážení zákazníci, v poslední době se setkáváme s podvodnými fakturami vystavenými s hlavičkou naší společnosti a nabídkami akcií a jiných investic. Tato věc je řešena s PČR. Naše společnost investice do akcií ani dluhopisů nenabízí. Pokud jste si od naší společnosti nic neobjednávali, podvodnou fakturu v žádném případě nehraďte a email přepošlete na adresu info@stepfinance.cz

Poslední 4 ks Doprava zdarma
Dodání do 5 dnů

Stříbrná mince Země Protinožců Surfování 1 oz proof 2013 Kód produktu: 06000650

Cena

Prodej

Cena v Kč (vč DPH 21 %)
2 390
Cena v € (vč DPH 21 %)
94,38 €
Ověřeno zákazníky
Dostupné do 5 dnů : 4 ks
Základní charakteristika produktu
Výrobce
Emitent
Materiál
Typ
Ryzost
999/1000
Nominální hodnota
1 AUD
Kvalita
Proof
Rok vydání
2013
Hrana
vroubkovaná
Hmotnost (g)
Hmotnost
Průměr
40.6 mm
Balení
etuje + číslovaný certifikát
Náklad
5 000 ks
Téma
Popis produktu

Země Protinožců - Surfování 2013 1 Oz Ag Proof

Nádherná jednouncová mince vyrobená prestižní australskou mincovnou The Perth Mint v nejvyšší kvalitě proof! Hmotnost mince je 31,1g a je vyrobena z ryzího stříbra (24 karátů). Tento sběratelský kousek je nejen vhodným investičním artiklem, ale také originálním dárkem pro vaše příbuzné a přátele. Tato mince rozhodně nesmí chybět ve vašich sbírkách cenných kovů! Mince je uzákoněným australským platidlem.

Surfování se stalo symbolem australského způsobu života. Nikde jinde se netěší tento náročný sport větší oblibě než právě v Austrálii. Právě proto se surfování stalo hlavním motivem mince z kolekce, která představuje Austrálii, zemi protinožců.

Na lícové straně mince je podobizna Jejího Veličenstva královny Alžběty II. Dále je uvedena nominální hodnota "1 DOLLAR", název emitující země „AUSTRALIA“, nápis „QUEEN ELIZABETH II“ a rok ražby 2013. Rubová strana vyobrazuje mladého muže, který se chystá surfovat. Prohlíží si rozvlněné moře, které je zde vykresleno ve tvaru australského kontinentu. Iniciála „P“ je tradiční značka mincovny The Perth Mint.

Mince je dodávána v originální moderní krabičce, která poskytuje výhled na obě strany mince. Součástí je také číslovaný certifikát pravosti. Náklad této emise je 5 000 ks pro celý svět.


Surfing - etuje



Přijďte se poradit
k nám na pobočku

STEP Finance, a.s.

Bolzanova 1615/1, 110 00 Praha 1
Zobrazit na mapě

Pracovní doba:
v pracovních dnech 9:00 - 17:00
návštěvu je nutno předem domluvit

Naši partneři





Všechna práva vyhrazena © 2008-2024 | STEP Finance, a.s.
STEP Finance, a.s.
vám nabízí možnost volby více informací...