Vážení zákazníci, v poslední době se setkáváme s podvodnými fakturami vystavenými s hlavičkou naší společnosti a nabídkami akcií a jiných investic. Tato věc je řešena s PČR. Naše společnost investice do akcií ani dluhopisů nenabízí. Pokud jste si od naší společnosti nic neobjednávali, podvodnou fakturu v žádném případě nehraďte a email přepošlete na adresu info@stepfinance.cz

Vyprodáno
Vyprodáno

Stříbrná mince Zvěrokruh - Ryby 1/2 oz proof 2022 Kód produktu: 7-01975

Cena

Upozorněte mě!
Základní charakteristika produktu
Výrobce
Materiál
Typ
Ryzost
999/1000
Kvalita
Proof
Rok vydání
2022
Hrana
Hladká
Hmotnost (g)
Hmotnost
Průměr
40 mm
Balení
Kapsle na papírové kartě
Náklad
1 000 ks
Ze série
Popis produktu

Stříbrná mince Zvěrokruh - Ryby 1/2 oz proof 2022

Originální ztvárnění znamení zvěrokruhu přináší ve své sérii Zvěrokruh (Baby Zodiac) mincovna Mint XXI. Mince je velikosti jedné poloviny unce a je ražena z ryzího stříbra.

Rubová strana je věnována Rybám - dvanáctému astrologickému znamení ve zvěrokruhu. Miminko hrající si se dvěma roztomilými rybičkami dokonale představuje sérii "Baby Zodiac". Motiv je doplněn znakem pro Ryby. Na lícové straně jsou tradiční atributy mince – portrét Jejího veličenstva Královny Alžběty II., název země emitenta, nominální hodnota a ryzost mince.

Ryby jsou vodní znamení. Lidé narození pod Rybami jsou velmi přátelští, obětaví, vždy ochotní pomáhat druhým, aniž by doufali, že dostanou něco zpět. Jsou také velmi štědří, soucitní, věrní a starostliví. Mince je balena v plastové kapsli a zasazena do dárkové papírové karty. Limitovaná emise 1 000 kusů.

Jako dárek jistě osloví každou Rybu!



Přijďte se poradit
k nám na pobočku

STEP Finance, a.s.

Bolzanova 1615/1, 110 00 Praha 1
Zobrazit na mapě

Pracovní doba:
v pracovních dnech 9:00 - 17:00
návštěvu je nutno předem domluvit

Naši partneři





Všechna práva vyhrazena © 2008-2024 | STEP Finance, a.s.
STEP Finance, a.s.
vám nabízí možnost volby více informací...