Vážení zákazníci, v poslední době se setkáváme s podvodnými fakturami vystavenými s hlavičkou naší společnosti a nabídkami akcií a jiných investic. Tato věc je řešena s PČR. Naše společnost investice do akcií ani dluhopisů nenabízí. Pokud jste si od naší společnosti nic neobjednávali, podvodnou fakturu v žádném případě nehraďte a email přepošlete na adresu info@stepfinance.cz

Vyprodáno Doprava zdarma
Vyprodáno

Sada zlatých mincí African pride - Kolébka lidstva 7 x 0,5 g proof 2020 Kód produktu: 6-01701

Cena (osvobozena od DPH)

Upozorněte mě!
Základní charakteristika produktu
Materiál
Ryzost
999,9/1000 Au
Kvalita
Proof
Rok vydání
2020
Hmotnost (g)
Hmotnost
Průměr
11 mm
Náklad
2 500 ks
Téma
Popis produktu

African pride - Kolébka lidstva 7 x 0,5 g

V roce 2020 byla vydána nová sada mincí, která oslavuje africké dědictví. Na vzniku této sady se podílelo rovných 14 afrických států! Mezi nimi Kongo, Benin, Pobřeží Slonoviny, Guinea, Mali, Niger, Senegal, Burkina Faso, Gambie, Čad, Burundi, Togo, Somálsko a Kamerun. Jelikož sada obsahuje sedm mincí, každému státu je věnována jedna strana některé mince.

Sada nese název Africká Pýcha – Kolébka lidstva (African Pride – Cradle of Humankind). Poukazuje na fakt, že právě v Africe se podle Darwinovy teorie zrodili první lidé. To skutečně potvrdily kosterní pozůstatky, které dokládají, že lidé se vyvinuli právě na tomto kontinentu, odkud potom migrovali do dalších světadílů.  

Jednotlivé emise byly zhotoveny v nejvyšší mincovní kvalitě proof, a to za využití 24karátového zlata (ryzost 999,9/1000 Au). Každé platidlo dosahuje hmotnosti 0,5 g a průměru 11 mm. Vše je uchováno v elegantní luxusní dřevěné krabičce. Tato sada byla vydána v limitovaném nákladu 2 500 kusů pro celý svět!

Mince není možné zakoupit jednotlivě. Dostupné jsou pouze v rámci sady.



Přijďte se poradit
k nám na pobočku

STEP Finance, a.s.

Bolzanova 1615/1, 110 00 Praha 1
Zobrazit na mapě

Pracovní doba:
v pracovních dnech 9:00 - 17:00
návštěvu je nutno předem domluvit

Naši partneři





Všechna práva vyhrazena © 2008-2024 | STEP Finance, a.s.
STEP Finance, a.s.
vám nabízí možnost volby více informací...