Vážení zákazníci, v poslední době se setkáváme s podvodnými fakturami vystavenými s hlavičkou naší společnosti a nabídkami akcií a jiných investic. Tato věc je řešena s PČR. Naše společnost investice do akcií ani dluhopisů nenabízí. Pokud jste si od naší společnosti nic neobjednávali, podvodnou fakturu v žádném případě nehraďte a email přepošlete na adresu info@stepfinance.cz

Vyprodáno Doprava zdarma
Vyprodáno

Zlatá mince Klokan 1 oz proof vysoký reliéf 2016 Kód produktu: 6-00721

Cena (osvobozena od DPH)

Upozorněte mě!
Základní charakteristika produktu
Výrobce
Emitent
Materiál
Typ
Ryzost
999,9/1000
Nominální hodnota
100 AUD
Kvalita
Proof
Rok vydání
2016
Hrana
vroubkovaná
Hmotnost (g)
Hmotnost
Průměr
27.3 mm
Tloušťka
5.0 mm
Balení
etuje + certifikát pravosti
Náklad
500 ks
Popis produktu

Klokan 2016 1 oz Proof – zlato, vysoký reliéf

Představujeme Vám jednouncovou zlatou minci s motivem velmi oblíbeného klokana, který se již tradičně objevuje na mincích emitovaných australskou mincovnou v Perthu. Toto vydání je ale unikátní nejen velmi limitovaným nákladem, ale také vysokým reliéfem mince.

australsky-klokan-2017-vysoky-relief-ryzi-zlato-3

Už nyní je jasné, že velmi limitovaný náklad – pouhých 500 ks – nemůže nasytit celosvětovou poptávku po těchto zlatých pokladech. Lze tedy předpokládat, že sběratelská hodnota tohoto produktu neustále poroste. Umělecké zpracování mince navíc přidává této nevšední emisi na její hodnotě. Současně se také jedná o oficiálně uznávané australské platidlo!

Rubová strana mince zachycuje typický symbol Austrálie a již neodmyslitelný motiv perthských mincí – klokana australského. Nechybí ani anglický nápis Australian Kangaroo, informace o hmotnosti, ryzosti a roku vydání. Lícová strana zase vzdává hold Alžbětě II., prozrazuje nominální hodnotu mince 100 dolarů a zemi emitenta, Austrálii.

Tento produkt je nejen skvělým investičním artiklem, ale jedná se také o velmi hodnotný sběratelský exponát, který oslní každého vášnivého sběratele drahých kovů. Tato mince, která je ražena z ryzího zlata, je také opatřena číslovaným certifikátem pravosti. Vše je zabalené do elegantní dřevěné krabičky.

Náklad mince je jen 500 ks pro celý svět.



Přijďte se poradit
k nám na pobočku

STEP Finance, a.s.

Bolzanova 1615/1, 110 00 Praha 1
Zobrazit na mapě

Pracovní doba:
v pracovních dnech 9:00 - 17:00
návštěvu je nutno předem domluvit

Naši partneři





Všechna práva vyhrazena © 2008-2024 | STEP Finance, a.s.
STEP Finance, a.s.
vám nabízí možnost volby více informací...