Vážení zákazníci, v poslední době se setkáváme s podvodnými fakturami vystavenými s hlavičkou naší společnosti a nabídkami akcií a jiných investic. Tato věc je řešena s PČR. Naše společnost investice do akcií ani dluhopisů nenabízí. Pokud jste si od naší společnosti nic neobjednávali, podvodnou fakturu v žádném případě nehraďte a email přepošlete na adresu info@stepfinance.cz

Vyprodáno
Vyprodáno

Zlatá mince Sova pálená 1 oz proof 2022 Kód produktu: 6-02122

Cena (osvobozena od DPH)

Upozorněte mě!
Základní charakteristika produktu
Emitent
Materiál
Typ
Ryzost
999
Kvalita
Proof
Rok vydání
2022
Hmotnost (g)
Hmotnost
Průměr
38.6 mm
Balení
etue + certifikát
Náklad
150 ks
Téma
Popis produktu

Zlatá mince Sova pálená 1 oz proof 2022

Tato krásná 1 oz zlatá mince s potažená platinou patří do sérii „Austrálie v noci“, věnované některým z nejvíce fascinujících nočních zvířat Austrálie. V tomto vydání – Sova pálená. Mince má úžasný reliéf, krásný design a kvalitu Proof.

Sova pálená existuje na téměř na všech kontinentech. Svými nápadnými bledými barvami, dlouhými křídly, tváří ve tvaru srdce a velkýma hypnotizujícíma očima již inspirovala nespočet legend a kultur po celém světě. Je to zvíře nabité symbolickým významem a široce zobrazované v umění domorodců a místní tradici. Přesto, že se nachází ve většině australských městských zalesněných oblastech; museli byste mít orlí zrak, abyste jednu spatřili. Spí během dne na dobře maskovaných místech a její vzácné pozdní noční houkání může být jedinou známkou, že někde žije blízko vás.

Na rubu mince je vyobrazen nádherný obraz dvou sov pálených, známých svým bledým peřím a tmavýma očima. První sova pálená sedí na větvi a v drápech svírá ulovenou kořist, druhá letí s křídly roztaženými v pozadí blízko úplňku. Sovy i měsíc jsou potažené platinou. V pozadí je vyobrazena místní farma. V horní části rubu jsou nápisy: „AUSTRALIA AT NIGHT“ – název série a „BARN OWL“ – název mince. Na lícní straně mince je vyobrazena podobizna Jejího Veličenstva královny Alžběty II. s nápisy: „ELIZABETH II“ – jméno královny, „NIUE 2022“ – země a rok vydání, „100 DOLLARS“ – nominální hodnota a „1 OZ 9999 GOLD“ – hmotnost a ryzost zlata.

Mince je dodávána v pouzdře spolu s certifikátem pravosti. Limitovaná ražba 150 kusů po celém světě.



Přijďte se poradit
k nám na pobočku

STEP Finance, a.s.

Bolzanova 1615/1, 110 00 Praha 1
Zobrazit na mapě

Pracovní doba:
v pracovních dnech 9:00 - 17:00
návštěvu je nutno předem domluvit

Naši partneři





Všechna práva vyhrazena © 2008-2024 | STEP Finance, a.s.
STEP Finance, a.s.
vám nabízí možnost volby více informací...