Vážení zákazníci, v poslední době se setkáváme s podvodnými fakturami vystavenými s hlavičkou naší společnosti a nabídkami akcií a jiných investic. Tato věc je řešena s PČR. Naše společnost investice do akcií ani dluhopisů nenabízí. Pokud jste si od naší společnosti nic neobjednávali, podvodnou fakturu v žádném případě nehraďte a email přepošlete na adresu info@stepfinance.cz

Poslední 2 ks Doprava zdarma
Ihned k dodání

Zlatá mince Velká Válka WW I - Lidé oslavují 1/4 oz proof 2018 Kód produktu: 6-01009

Cena (osvobozena od DPH)

Prodej

Cena v Kč
14 990
Cena v €
592,01 €
Ověřeno zákazníky
Ihned k dodání: 2 ks
Základní charakteristika produktu
Emitent
Materiál
Typ
Ryzost
999/1000
Kvalita
Proof
Rok vydání
2018
Hmotnost (g)
Hmotnost
Průměr
50 mm
Náklad
500 ks
Popis produktu

Konec první světové války

V roce 2018 uplynulo 100 let od ukončení první světové války. Klid zbraní nastal 11. listopadu 1918, a válkou znavená Evropa si tak mohla konečně oddechnout. Tento významný historický milník si připomíná mincovna Monnaie de Paris, která vydala minci, zachycující poslední okamžiky světové války.

Na rubové i lícové straně vidíme válečné usmíření. Všechny národy vítají vojáky, kteří se po strastiplné cestě vrací domů. Na lícové straně jsou detailně provedeny vlajky a okvětní lístky, které symbolizují vytoužený mír. V pozadí se rýsuje vítězný oblouk. Jedna smutná kapitola lidských dějin je uzavřena. Důsledky ale budou trvat až do dnešních dní.

Je velmi pravděpodobné, že toto významné výročí vzbudí celosvětovou pozornost a velký zájem o upomínkové předměty. Mincovna ale nevydá více než 500 ks těchto mincí, které pravděpodobně nebudou schopné nasytit vysokou poptávku. Z emisí se tak stanou velmi ceněné sběratelské kousky.



Přijďte se poradit
k nám na pobočku

STEP Finance, a.s.

Bolzanova 1615/1, 110 00 Praha 1
Zobrazit na mapě

Pracovní doba:
v pracovních dnech 9:00 - 17:00
návštěvu je nutno předem domluvit

Naši partneři





Všechna práva vyhrazena © 2008-2024 | STEP Finance, a.s.
STEP Finance, a.s.
vám nabízí možnost volby více informací...